Yardım Asus A501 Rog Pelta Alınır mı?

ahmet3436

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar bütçem 5 - 6K arası ASUS A501 ROG Pelta kulaklık almayı düşünüyorum kullanan var mı nasıldır bu kulaklık
2 seçenek olarak da Corsair Void Wireless V2 kulaklıgı var indirimde bu iki kulaklık arasında hangisi iyidir ya da bu fiyata bundan daha iyisi var dediginiz kulaklık var mı?

bu iki seçenek arasında oelta pil ömrü daha iyi artı olarak kumaş ped ler olduğu için terletme yapmaz ve pedler eskimez zaten ses kalitesini söylememe gerek yok corsair eski sürücü ler kullanıyor bu alanda pelta nın yanına bile yaklaşamaz

İkisi arasında tercihim pelta olurdu diğer model güncel değil buna bağlı olarak ses kaliteside farklıdır

Arkadaşlar bütçem 5 - 6K arası ASUS A501 ROG Pelta kulaklık almayı düşünüyorum kullanan var mı nasıldır bu kulaklık
2 seçenek olarak da Corsair Void Wireless V2 kulaklıgı var indirimde bu iki kulaklık arasında hangisi iyidir ya da bu fiyata bundan daha iyisi var dediginiz kulaklık var mı?
Yaklaşık 3 aydır Peltayı kullanıyorum ses kalitesi olarak gayet tatmin edici konfora gelirsek saatlerce kafamda dursa bile rahatsız etmiyor uyaracağım bi konu var malzemesi plastik olduğu için bi yere vurmamaya özen göstermelisin şuan cihaz cashback programı içinde anlaşmalı firmadan almanı öneririm

Geri