Ryzen 5 5600 İçin Kule Tipi Soğutucu Önerisi

ysnsuer55

80+
Reaksiyon skoru
6
Piyasasını tam bilmiyorum bütçe veremedim o yüzden . Çok uçuk fiyat olmasın ve sessiz çalışması önemli. Önerileri bekliyorum size zahmet.

Piyasasını tam bilmiyorum bütçe veremedim o yüzden . Çok uçuk fiyat olmasın ve sessiz çalışması önemli. Önerileri bekliyorum size zahmet.
Segotep fz6 pro maks 63 dereceyi gördüm

deepcool ak400. yükte 65 i geçtiğini aynı işlemci için aşırı nadir gördüm diyebilirim

bütçe yükseltip daha kaliteli almayı düşünüyorum
o zaman bütçe belirt ona göre önerelim hocam. 1000 1500tl bandında alacaklkarında bunu gibi olacak ortalam 5 6 derece falan soğuk çalışır herhalde
öyle abartı bi fark bekleme

Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 tek fanlı modelini alacaksan söyleyeyim, 1 yıl kullanımdan sonra fan traktör gibi ses çıkarmaya başladı, ömrü bitti yani. yağlamayı denedim ama arka tarafı çıkmadığı için vs yağlayamadım. yenisi almak zorunda kaldım (fanın) haberin olsun

ayni islemciye thermalright refined se Aldım 1000 lira falan olmasi lazim çok güzel sogutuyo csde en fazla 75 derece falan goruyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,789
Üyeler
202,715
Son üye
MECHxyz
Geri