Segotep fz6 pro maks 63 dereceyi gördümPiyasasını tam bilmiyorum bütçe veremedim o yüzden . Çok uçuk fiyat olmasın ve sessiz çalışması önemli. Önerileri bekliyorum size zahmet.
Valla thermalright assassin spirit plus v2 var mukemmelPiyasasını tam bilmiyorum bütçe veremedim o yüzden . Çok uçuk fiyat olmasın ve sessiz çalışması önemli. Önerileri bekliyorum size zahmet.
Piyasasını tam bilmiyorum bütçe veremedim o yüzden . Çok uçuk fiyat olmasın ve sessiz çalışması önemli. Önerileri bekliyorum size zahmet.
bütçe yükseltip daha kaliteli almayı düşünüyorum
Bunu alıp 5600 için rahatlıkla kullanabilirsin , yorumlara gir 5600 diye arat 5600 kullananların yorumunu görürsün
o zaman bütçe belirt ona göre önerelim hocam. 1000 1500tl bandında alacaklkarında bunu gibi olacak ortalam 5 6 derece falan soğuk çalışır herhaldebütçe yükseltip daha kaliteli almayı düşünüyorum
Thermalright Assassin Spirit 120 Plus V2 tek fanlı modelini alacaksan söyleyeyim, 1 yıl kullanımdan sonra fan traktör gibi ses çıkarmaya başladı, ömrü bitti yani. yağlamayı denedim ama arka tarafı çıkmadığı için vs yağlayamadım. yenisi almak zorunda kaldım (fanın) haberin olsunPiyasasını tam bilmiyorum bütçe veremedim o yüzden . Çok uçuk fiyat olmasın ve sessiz çalışması önemli. Önerileri bekliyorum size zahmet.