RTX 4080 Super mi, RTX 5070 Ti mı?

dlss 5.0 her oyunda kullanılmayacak dlss 5.0 var diye bir ekran kartına arkdaşın istedigi model dedigi 75 bin tl verilmez 33-35 e 9070xt her türlü uygun

aynı şekilde 4080 süperede 50-55 bin verilmez zamanında millet 4000 serisi kartları bedavaya aldılar hazır sistemlerin yanında fiyat çok fazla süperler için
Bu nasıl mantık hoca 2011de 28bine aldığım araba 450bin lira şuan 2. El diye 20bine verelim o zaman 😀 3500 liraya aldığım 32gb ddr5 rami 19bine sattım bir acayip mantıklar havada uçuşuyor gene forumda

ayrıyetten şöyle söyliyim çok 2 k oyuncusu değilim 1080p oyun oynuyorum hep valorant,cs go bazen hikayeli oyun oynuyorum ama oda nadiren aradaki 20 bin tlyi hem işlemci hem psu olarak yükseltirim diye düşündüm.

hocam selamlar, alıcağım ekran kartı aorus 5070 ti master. bu modele gözüm çok gitti açıkcası diğer markaları hiç kullanmadım o yüzden soğutma performansını bilmiyorum.
En kötü soğutmaya sahip kart bile asiri kötü değil soğutma olarak. Ventus,shadow ve Windforce hariç herhangi bir model seni memnun eder ki 80K ya zotac solid core 5080 var vapor chamberli taş gibi kart o kadar cikacaksan 5080 al.

hayır bir şeyi savunmuyorum mod şu bu demiyorum türkiye şartlarında arkadaşın dedignii söylüyorum 75 bin tl büyük ihtimal asus tuf muf baktı bir ekran kartına verilmez bozulsa tr de muhattabın yok 75 bini yakmış oluyorsun

aynı şekilde 2.el 4080 süpere 50-55 bin vermem

sıfır 9070xt 40 bin 2.eli 33-34 bin ona bakarım

eger illa nvdia alacaksamda 3060 varsa elimde 2.el 4070 süper bakarım en azından gene güçlü bir ürün ve fiyatları daha uygun
abi ekran kartı almayalım o zaman, 5090 alanlar da ölsün. Öyle bir mantık mı var bozulsa muhattabın yok diyor. Boş konuşmada 1 numarasınız ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam selamlar, alıcağım ekran kartı aorus 5070 ti master. bu modele gözüm çok gitti açıkcası diğer markaları hiç kullanmadım o yüzden soğutma performansını bilmiyorum.
5000 serisi cok ısınmıyor en ucuz modeli alabilirsin.

Bu nasıl mantık hoca 2011de 28bine aldığım araba 450bin lira şuan 2. El diye 20bine verelim o zaman 😀 3500 liraya aldığım 32gb ddr5 rami 19bine sattım bir acayip mantıklar havada uçuşuyor gene forumda
anlatamadım anlamak istemiyorsunuz insanlar ucuza aldı ve yükek fiyatlar istiyor sıfır 9070xt 40 bine alınıyorsa 2.el süper bakmam sıfır adıma faturalı garnatili ürün alırım diyorum ki 50-55 yerine 40 vermiş olurum

Ya beni anliyorsunuz demi sunlaeı görünce. Adam avukatı olmuş şirketin ya. Nasıl aldıracagını sasırıyor

anlatamadım anlamak istemiyorsunuz insanlar ucuza aldı ve yükek fiyatlar istiyor sıfır 9070xt 40 bine alınıyorsa 2.el süper bakmam sıfır adıma faturalı garnatili ürün alırım diyorum ki 50-55 yerine 40 vermiş olurum
Sıfır almak çok daha mantıklı

9070XT 😁 Neden mi ? 9070XT o kadar iyi ki sıralamada uçmuş gitmiş. Sıralamanın dışına çıkmış, görünmüyor 😂

Neyse 9070XT'de path tracing yok. DLSS 5.0'da her oyuna gelmeyecek zaten, boş kart yapıyor Nvidia .

Screenshot_1.webp

Nvidia tarafı gecikmelerle birlikte 2028'den önce kart getirmeyecek. Ram krizi bu durumu daha da öteleyebilir. O yüzden yerinde olsam 63-65K arasına gainward-palit gibi kartlardan birini alır 4080 bulaşmazdım. Konu DLSS5 vesaire değil de FP4'ün yapay zeka gücü. Yeni gelen bütün ai tabanlı upscaling ve gecikme düşürücü yenilikler bu teknolojiden faydalanacak. Şu an bile DLSS 4.5 ile native(ham) görüntüden daha keskin canlı ve denoise edilmiş görüntü alabiliyorken, geçmiş bir kart alıp bu güce ket vurmazdım. Worth değil.

Ya beni anliyorsunuz demi sunlaeı görünce. Adam avukatı olmuş şirketin ya. Nasıl aldıracagını sasırıyor
Reisim sıfır 9070 XT almak her türlü mantıklı çok uzatmaya gerek yok

arkadaşlar tartışmaya lüzum yok. sadece öneri istemiştim her kartın yerine göre performansı var haklısınız ama amd işlemci konusunda daha iyi değil mi? neden bazı forumlarda 9070xt kullanıpta performansını beğenmeyen arkadaşlarda var. soğutmasını beğenmeyen var mesela bu forumdan birisi asrock kart aldı 36 bine vatandan ürünün soğutma performansını beğenmeyip iade ettiğini söylüyordu ben bu sebepten nvida bakıyorum yoksa dlls falan önemli değil benim için.

Reisim sıfır 9070 XT almak her türlü mantıklı çok uzatmaya gerek yok
Mantıklı falan değil dümdüz enayi isi. 45 liraya rog 4080 alırım kutulu faturalı cıkarım. 4 senelik kart 9070xt den daha güncel teknoloji barındırıyor.

arkadaşlar tartışmaya lüzum yok. sadece öneri istemiştim her kartın yerine göre performansı var haklısınız ama amd işlemci konusunda daha iyi değil mi? neden bazı forumlarda 9070xt kullanıpta performansını beğenmeyen arkadaşlarda var. soğutmasını beğenmeyen var mesela bu forumdan birisi asrock kart aldı 36 bine vatandan ürünün soğutma performansını beğenmeyip iade ettiğini söylüyordu ben bu sebepten nvida bakıyorum yoksa dlls falan önemli değil benim için.
DLSS falan önemli değil diyorsan boşuna uğraşma gerçekten 9070xt al geç sen 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,694
Üyeler
202,686
Son üye
kuyumcumehmet
Geri