🔥İndirim Adidas, Puma, Jack Wolfskin 1.500 TL / 500 TL Kupon

Bişi dicem adidaslar nike kadar hiç rahat değil. Bende eski nike ayakkabım vardı geçen adidas almıstım rahat olmadı gittim nike giyiyorum :D

Bişi dicem adidaslar nike kadar hiç rahat değil. Bende eski nike ayakkabım vardı geçen adidas almıstım rahat olmadı gittim nike giyiyorum :D
Adidaslarin düz tabanları alacağınıza 1000 TL lik Kinetix alın daha iyi düz tabanlar dehşet kötü millet tarz diye ayağını mahvediyor
Tabanı yüksek, yumuşak ayakkabılar alın kendinize şu işkenceyi cektirmeyin

Adidaslarin düz tabanları alacağınıza 1000 TL lik Kinetix alın daha iyi düz tabanlar dehşet kötü millet tarz diye ayağını mahvediyor
Yok be almam artık adidas

Uzun süre ayakkabıda kalıyorsa ayağınız kesinlikle önerdiğiniz gibi yüksek taban çok rahat ettiriyor.

Tavsiye var mi hocam? Pek anlamam o yüzden soruyorum.

Koşu, günlük tabanı kalın ayakkabı sec yeter
Popülerleri sıralarsam 1 Skechers 2 Under Armour 3 Nike=Adidas derim, bütçe az ise Under Armour hovr güzel
Sıralama bütçeye göre çok değişir
Belki daha iyi bilen de vardır ayrı konu açarsan daha çok yardımcı olan çıkar
Tavsiye var mi hocam? Pek anlamam o yüzden soruyorum.

Son düzenleme:
Bunu aldım 1600 TL'ye geldi kupon+puanlar sayesinde. Yarım beden büyük aldım umarım olur.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-09-07 004142.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-07 004142.webp
    40.8 KB · Hit: 26
Geri