60.000 Bandında Bu Laptop Alınır mı

Reaksiyon skoru
6
Bütçe
65000
Bütçe maksimum 65k hem oyun hem üniversite de kullanacağım ekran kalitesi (parlaklık ve renk) iyi bir şey bakıyorum şu modeli buldum ama 16 gb ram günümüz için yeterli olur mu bilemedim bide şuan piyasa yüksek geldi acaba kasım indirimlerini beklemeli miyim?

Son düzenleme:
5050 tercih etmem ikinci attığının 24gb ram 512 gb ssdli modeli 64kydı yaklaşık 2 hafta önce ben de acaba tekrardan indirime girer mi diye beklemeyi düşünüyorum biraz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu görmüşrüm dün watt değeri düşük olması lazım ama Msi cyborg
benim attığım model için mi

5050 tercih etmem ikinci attığının 24gb ram 512 gb ssdli modeli 64kydı yaklaşık 2 hafta önce ben de acaba tekrardan indirime girer mi diye beklemeyi düşünüyorum biraz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

benim attığım model için mi
Yok hocam benim attığım msi larda düşük oluyor faeklı seçenek sunmak için sizin model. İyi loglar sıkıntı çıkarmıypr diye biöiyorum

Yok hocam benim attığım msi larda düşük oluyor faeklı seçenek sunmak için sizin model. İyi loglar sıkıntı çıkarmıypr diye biöiyorum
Beklemek mantıklı olur mu şuan piyasa da bi şişkinlik var gibi sizin attığınız model de güzel fakat fiyat çok yüksek

Beklemek mantıklı olur mu şuan piyasa da bi şişkinlik var gibi sizin attığınız model de güzel fakat fiyat çok yüksek
Beklemenin işe yarayacqğını sanmıyorum ram ekran kartı hepsi artıyor şu zaöanlarda okula dönüş kampantası falan ne varsa yakalayıp alma taraftarıyım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,528
Üyeler
203,496
Son üye
pikachu0231
Geri