10-12 Bin TL Aralığında Telefon Tavsiyeleri

abdulkadir1998

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
364
Bütçe
12000
Merhaba iyi akşamlar, ben yeğenime bir telefon almak istiyorum yanında bulunsun aradığımda ulaşayım diye fakat telefon piyasasını uzun zamandır takip etmiyorum. Sizden ricam güncel olarak çok tutulan öğrenciler tarafından sevilen biraz da hafızası iyi olan bir telefon tavsiyesi vermeniz. Telefonu alacağım yeğenim 10 yaşında küçük biliyorum fakat bazen ulaşmam gerekiyor bu yüzden telefon şart. Telefonda daha çok youtube için kullanıcak fakat genel olarak oyunda oynatabilecek en azından minecraft,brawl stars, gibi oyunları da sorunsuz çalıştıracak bir telefon arıyorum. Sizin tavsiyeleriniz bekliyorum markanın çok bir önemi yok işimizi görsün en azından 1 2 sene yeterli.

cmf phone 1 128gb alın bir 5 sene telefona ihtiyacı olmaz. reklam yok gereksiz uygulama yok. işlemcisi ekranı segmentin ötesinde. 15000tl seviyelerinde. buraya çıkın deerim ben.
Teşekkür ederim bu segmentte en iyi diyebileceğiniz telefon bu mudur çok fazlada aşmak istemiyorum bütçeyi çünkü biliyorum 1 ay sonra düşürecek o yüzden

Teşekkür ederim bu segmentte en iyi diyebileceğiniz telefon bu mudur çok fazlada aşmak istemiyorum bütçeyi çünkü biliyorum 1 ay sonra düşürecek o yüzden
İkinci el xiaomi 14t alabilirsiniz

2.el düşünmüyorum açıkcası 0 olursa daha iyi olur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

NFC yok sanırsam bunda da ama çocuk için ona gerek yok heralde bunu bir inceleyim teşekkür ederim destek için
NFC yok ihtiyacı da yok. 10 yaşındaki çocuğun banka uygulama e devlet gibi şeyleri olmaz şu anda.

Geri