Bilgisayarım Durduk Yere Yeniden Başlıyor

RedHouse

80+
Reaksiyon skoru
6
merhabalar oyun oynarken veya dizi izlerken monitör siyah oluyor sonra yeniden başlıyor bibi ana ekrana atıyor fakat fanlar hala çalışıyor nedeni nedir?

Pbo kullanıyormusunuz oyun oynarken stabil ayarlanmamışsa böyle yapabiliyor . Occt indirip kurun power kısmından test yapın kapanırsa güç kaynağından kaynaklı olabilir .

hayır bütün parçalar ikinci el alındı bu arada
precision overdrive türkçesi hassas hız aşırtma bios üzerinden yada amd ryzen master üzerinden yapılıyor eğer yapmadıysanız dediğim gib occt programı üzerinden power testi yapın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistemi ne zaman aldınız ayrıca

precision overdrive türkçesi hassas hız aşırtma bios üzerinden yada amd ryzen master üzerinden yapılıyor eğer yapmadıysanız dediğim gib occt programı üzerinden power testi yapın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sistemi ne zaman aldınız ayrıca
hocam occt testinde cpu+ram error diyor bide 1-2 ay falan etti toplayalı

evet power ve auto
Bios güncel değilse güncellemenizde fayda var aynı zamanda sıfırlanmışta olur denemekten zarar gelmez birçok konuda faydasıda olur . İlk aklıma gelen bunlardı normal kullanımda sorun yoksa ancak oyun vs yüke girdiğinde kapanıyorsa genelde güç kaynağından olur ama kesin değil tabi ondan dolayı occt power testini tavsiye ettim bir bakın yinede

Bios güncel değilse güncellemenizde fayda var aynı zamanda sıfırlanmışta olur denemekten zarar gelmez birçok konuda faydasıda olur . İlk aklıma gelen bunlardı normal kullanımda sorun yoksa ancak oyun vs yüke girdiğinde kapanıyorsa genelde güç kaynağından olur ama kesin değil tabi ondan dolayı occt power testini tavsiye ettim bir bakın yinede
bios güncel hocam sorun power supply mı?

aynısını yaşıyordum genede oyun oynarken arkada chrome açıkken donanım ivmelenmesimi ne bi ayarı kapattım düzeldi ama yinede saçma geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,792
Üyeler
203,251
Son üye
ZiyaBaşkaN
Geri