ryzen 5 3600Sistem parçaların nedir hocam?
hayır bütün parçalar ikinci el alındı bu aradaPbo kullanıyormusunuz
precision overdrive türkçesi hassas hız aşırtma bios üzerinden yada amd ryzen master üzerinden yapılıyor eğer yapmadıysanız dediğim gib occt programı üzerinden power testi yapınhayır bütün parçalar ikinci el alındı bu arada
hocam occt testinde cpu+ram error diyor bide 1-2 ay falan etti toplayalıprecision overdrive türkçesi hassas hız aşırtma bios üzerinden yada amd ryzen master üzerinden yapılıyor eğer yapmadıysanız dediğim gib occt programı üzerinden power testi yapın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sistemi ne zaman aldınız ayrıca
Power kısmından deniyorsunuz doğru muhocam occt testinde cpu+ram error diyor bide 1-2 ay falan etti toplayalı
evet power ve autoPower kısmından deniyorsunuz doğru mu
Bios güncel değilse güncellemenizde fayda var aynı zamanda sıfırlanmışta olur denemekten zarar gelmez birçok konuda faydasıda olur . İlk aklıma gelen bunlardı normal kullanımda sorun yoksa ancak oyun vs yüke girdiğinde kapanıyorsa genelde güç kaynağından olur ama kesin değil tabi ondan dolayı occt power testini tavsiye ettim bir bakın yinedeevet power ve auto
bios güncel hocam sorun power supply mı?Bios güncel değilse güncellemenizde fayda var aynı zamanda sıfırlanmışta olur denemekten zarar gelmez birçok konuda faydasıda olur . İlk aklıma gelen bunlardı normal kullanımda sorun yoksa ancak oyun vs yüke girdiğinde kapanıyorsa genelde güç kaynağından olur ama kesin değil tabi ondan dolayı occt power testini tavsiye ettim bir bakın yinede
nasıl kapattınız hocam?aynısını yaşıyordum genede oyun oynarken arkada chrome açıkken donanım ivmelenmesimi ne bi ayarı kapattım düzeldi ama yinede saçma geliyor