Ben mart ayında beast x max’ı 7.500 TL'ye almıştım eğer zam şimdi geldiyse fazlaNe düşünüyorsunuz, normal mi? Bence yılbaşında gelmesi daha etik olurdu.
https://wraithesports.com/products/wlmouse-beast-x-max?_pos=1&_sid=70ec5a050&_ss=r 8.500 mü olmuş oBen mart ayında beast x max’ı 7.500 TL'ye almıştım eğer zam şimdi geldiyse fazla
Evet ama aldığımdan sonra bir zam olduysa mesela 8.000 olupta şimdi ki zamda 8500 olduysa bilemiyorum
Kendi ürünlerine yapmazlar kolay kolay ürün zaten yeni çıktı. Bu ürünün de dış yüzeyi plastik ona göre alBen bunu alcaktım gelmemiş zam
![]()
Wraith evoX Stream Deck
Wraith Ürünlerinde 30 Gün Memnuniyet Garantisi: Wraith markalı ürünlerde 30 gün içerisinde iade hakkı bulunur. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Biraz bakındımda manyak zam yapmışlar. Geçen hafta mousepad ve klavye aldım kurtuldum. Klavyeye 700₺ zam gelmişNe düşünüyorsunuz, normal mi? Bence yılbaşında gelmesi daha etik olurdu.