Claude ile Oyun Tasarladım Nasıl Sizce ?

ghnn

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,292
claude ile echo shift adında bir oyun tasarladım.
oyunun mekaniği her 10 saniyede bir zaman başa sarıyor ancak önceki turda yaptığınız hareketler bir "echo" olarak sonraki turda geri döner
1000131599.webp

oyunu oynamak için tıklayın
oyun mobilde de oynanılabiliyor ancak en iyi deneyim için bilgisayardan oynamanızı öneririm

• Muhteşem
Reaksiyonlar: ghnn
Bitirdim eğlenceliydi ama her mekaniği gösterimlik koymuşsun sadece. Tüm mekanikleri birleştirip karmaşık bir şey yaparsan zevkli olabilir. Celeste'deki mekaniklere benzettim ben, duvara zıpladığımızda bizi aşağı sürükleyen bir mekanik eklenip dash kullanman gereken zorlu bir parkur yapar mısın?

oyunun mekaniği her 10 saniyede bir zaman başa sarıyor ancak önceki turda yaptığınız hareketler bir "echo" olarak sonraki turda geri döner
Alıntıyı görüntüle
oyun mobilde de oynanılabiliyor ancak en iyi deneyim için bilgisayardan oynamanızı öneririm
Önceki turda yaptıklarımızın geri dönmesi çok hoş olmuş beğendim.

Güzel fikir keşke bedava paylaşmasaydın dostum. Oyun keyifli.

Alıntıyı görüntüle
Oyun güzel, yalnız bölümlerin çoğu aşırı basit sınıfında. Son bölümlere geldikçe “evet mekaniği öğrendik şimdi zor bir bölüm gelsin” diyor insan. Bu tarz basit bölümleri ileride kademeli olarak zorlaşacak şekilde devam ettirirsen PC için değil de mobil için güzel bir App olur.

Geliştirip daha komplike mapler ekleyip play store a ücretli yüklemelisin bence

la harbi güzel olmuş normalde yapay zeka ile yapılan oyunları asla oynamam ama bu sardı.

Bitirdim eğlenceliydi ama her mekaniği gösterimlik koymuşsun sadece. Tüm mekanikleri birleştirip karmaşık bir şey yaparsan zevkli olabilir. Celeste'deki mekaniklere benzettim ben, duvara zıpladığımızda bizi aşağı sürükleyen bir mekanik eklenip dash kullanman gereken zorlu bir parkur yapar mısın?
aslında esas uğraştığım projem bu değil ama geçen gün arkadaşıma gösterdim o da oyunu beğenince yayınlama kararı aldım. belki bir kaç map daha ekleyebilirim. yeni harita eklersem etiketlerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,178
Üyeler
202,815
Son üye
denji_makima
Geri