❌İndirim Bitti! Apple iPhone 16e 128gb Siyah 42.558

İkinci elde hala çok temizleri 30-32k ya bulunabiliyor. s24plus s25fe bile bu fiyatlara bulunmuyor artık

Ben s22>nothing phone 3>13 mini geçişi yaptım şu son 4 ayda :kekw: s22 her işimi görüyordu fakat bir heyecanla np3'ü aldım. Canavar gibi cihazdı, 16 ram, 512 depolama vs vs 2-3 bin tane şarkı vardı içinde ve airpodslarımla da uyumlu çalışıyordu. Fakat fazla geldiğini anladığım anda satmaya karar verdim ve işimi görecek, yine de beni üzmeyecek bir cihaz aramaya başladım. 13 mini hem elime oturuyor, hem kompakt tatlış bir cihaz, hem de performansıyla beni üzmüyor. İnanır mısınız np3 ile s22'imi aramıyorum, şöyle olsaydı böyle olsaydı diye düşünmüyorum. Kullanım senaryonuzu belirleyip ona göre alın derim.

35k verilir bence max.Eğer günlük kullanım için alınıyosa

Valla bu kadar para verip android almam şahsen. S26 ultrada bile uygulamalar sapıtıyor arkadaşım satıp iphone alacak. Gerçekten android berbat bir os.
Çift cihaz kullanıyorum 2 cihazımda amiral gemisi s25u ve 16pro
Biri kişisel diğeri iş telefonum.

Evet ios daha rahat sebebi geliştiriciye daha fazla tool ve veri sunuyor bu yüzden appler daha iyi.

Fakat sizin bahsettiğiniz %90 ihtimal meta uygulamaları. Meta bilerek optimize etmiyor android tarafına.

En basitinden iphonede uzun zamandır olan wp çeviri işi android tarafında hala yok.

Fakat samsung kendi entegre ettiği galaxy ai var

İkisinide hiç kullanmadım. Kalite farkını bilmiyorum

Geri kalan coğu şey boş çökme vs şahsen ben yaşamadım

İosta en işlevsel wp özelliği ses kaydı önizlemesi ortamdayken vs kurtarıcı androidde türkçe yok halandaha

Onun dışında çökme vs yok sadece meta applerde uı farkı var o kadar.

Valla bu kadar para verip android almam şahsen. S26 ultrada bile uygulamalar sapıtıyor arkadaşım satıp iphone alacak. Gerçekten android berbat bir os.
Bazı optimizasyon sorunları olabilir ama tek kamera 60 hz cihazada bu para verilmez hocam bu fiyata gidip yurtdışı düz 17 veya zorlayıp 17 pro alınırda gidipte bu cihaz alınmaz

Çift cihaz kullanıyorum 2 cihazımda amiral gemisi s25u ve 16pro
Biri kişisel diğeri iş telefonum.

Evet ios daha rahat sebebi geliştiriciye daha fazla tool ve veri sunuyor bu yüzden appler daha iyi.

Fakat sizin bahsettiğiniz %90 ihtimal meta uygulamaları. Meta bilerek optimize etmiyor android tarafına.

En basitinden iphonede uzun zamandır olan wp çeviri işi android tarafında hala yok.

Fakat samsung kendi entegre ettiği galaxy ai var

İkisinide hiç kullanmadım. Kalite farkını bilmiyorum

Geri kalan coğu şey boş çökme vs şahsen ben yaşamadım

İosta en işlevsel wp özelliği ses kaydı önizlemesi ortamdayken vs kurtarıcı androidde türkçe yok halandaha

Onun dışında çökme vs yok sadece meta applerde uı farkı var o kadar.
Apple tarafında ai çok daha iyi olacak ama geç gelme sebebi Apple local model çalıştıracak güvenliğe önem verdiği için. Samsung gibi sunucu tabanlı gemini çalıştırmıyor. Gemini tüm veriyi olduğu gibi satıveriyor hiç acıması yok. Google zaten para için bulduğu her veriyi satma derdinde. Apple yeni apple intelligence için gemini ile anlaştı ve yerel çalışacak yani internet olmasa bile aynı deneyimi sunacak. Bunu androidde yapmak için 64 gb ram koyması gerekir samsungun herhalde xd. Üstüne android teması berbat görünüyor, cilalanmamış ve toy. Olabildiğince ios replikası zaten. Dediğim gibi bu kadar para verip o kadar kötü görünen bir os kullanmam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bazı optimizasyon sorunları olabilir ama tek kamera 60 hz cihazada bu para verilmez hocam bu fiyata gidip yurtdışı düz 17 veya zorlayıp 17 pro alınırda gidipte bu cihaz alınmaz
Yorumumu yaptım. Düz 17 kullanıyorum ben zaten.

Apple tarafında ai çok daha iyi olacak ama geç gelme sebebi Apple local model çalıştıracak güvenliğe önem verdiği için. Samsung gibi sunucu tabanlı gemini çalıştırmıyor. Gemini tüm veriyi olduğu gibi satıveriyor hiç acıması yok. Google zaten para için bulduğu her veriyi satma derdinde. Apple yeni apple intelligence için gemini ile anlaştı ve yerel çalışacak yani internet olmasa bile aynı deneyimi sunacak. Bunu androidde yapmak için 64 gb ram koyması gerekir samsungun herhalde xd. Üstüne android teması berbat görünüyor, cilalanmamış ve toy. Olabildiğince ios replikası zaten. Dediğim gibi bu kadar para verip o kadar kötü görünen bir os kullanmam.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yorumumu yaptım. Düz 17 kullanıyorum ben zaten.
İki osta çöp bence.
Sende bi fanboyluk var gibi hocam. Samsung tarafında %90 internet bağlantısı gereksede coğu özelliği offline kullanılabiliyor.

İkiside gelişebilir benim lehime sonuçta. İki osuda sevmiyorum ios 26 tırt 27 gelse bir an önce 18de drain yoktu bunda var. Samsungda aynı yine standbyda bozdu 6.0 mı 7.0 mı ne sonrasında ben ikisinden memnun değilim coğu konuda

İki osta çöp bence.
Sende bi fanboyluk var gibi hocam. Samsung tarafında %90 internet bağlantısı gereksede coğu özelliği offline kullanılabiliyor.

İkiside gelişebilir benim lehime sonuçta. İki osuda sevmiyorum ios 26 tırt 27 gelse bir an önce 18de drain yoktu bunda var. Samsungda aynı yine standbyda bozdu 6.0 mı 7.0 mı ne sonrasında ben ikisinden memnun değilim coğu konuda
ios mükemmel demedim farkettiysen androidle karşılaştırdım. Android çok kötü ama bu ios mükemmel demek değil elbette. Yine de kullanmam android. iOSun iyi olması kaynaklı değil bu androidin berbat olması kaynaklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,602
Üyeler
202,909
Son üye
hamzayldz
Geri