Havit Gamenote SL001 Monitör Lambası - Siyah
Havit Gamenote SL001 RGB Monitör Lambası, Ekran Aydınlatma,Titreşimsiz Göz Koruma Işığı - Siyah
gece bilgisayar kullanıyorsan güzel iş yapıyor. pc başında yemek yiyorsan veya ders çalışıyorsan cidden faydalı. Ha gece lambasından farkı ne dersen ismi ve şekli farklı sadeceMonitor lambasi kadar sacma bir icat görmedim. Belki estetik olsun diye alıyorlardır ama bana cok sacma geliyor
Monitöre ışık yansıtmadan masayı aydınlatıyor, kullanım amacı monitörü değil çalışma ortamını aydınlatmak.Ne işe yarıyo hocam bu monitör zaten aydınlık değil mi?
Aynı durumdayım, karar verebilen mübarek olursa haber etsin1 saattir gerekli mi gereksiz mi düşünüyorum alıp almamak için![]()
işlevsel kullanmanın dışında ambiyans istiyorsan da alabilirsin. tatlı loş bir sarı ışığın klavyeni aydınlatması deneyimi de güzel oluyor. Hele ki kışın alcan sıcak iççeeni pc başında karanlıkta bu loş ışıkla film izlicen birde dışarda yağmur üff1 saattir gerekli mi gereksiz mi düşünüyorum alıp almamak için![]()
Benim gibi odada ışık açmayı sevmeyip karanlıkta oturanlara monitöre bakarken göz bebeğini sürekli küçülüp büyümesi, daha sık göz kırpmak gibi durumları azaltıyor.Ne işe yarıyo hocam bu monitör zaten aydınlık değil mi?