Havit Gamenote Sl001 Rgb Monitör Lambası 999 TL

Monitor lambasi kadar sacma bir icat görmedim. Belki estetik olsun diye alıyorlardır ama bana cok sacma geliyor

Ne işe yarıyo hocam bu monitör zaten aydınlık değil mi?

Monitor lambasi kadar sacma bir icat görmedim. Belki estetik olsun diye alıyorlardır ama bana cok sacma geliyor
gece bilgisayar kullanıyorsan güzel iş yapıyor. pc başında yemek yiyorsan veya ders çalışıyorsan cidden faydalı. Ha gece lambasından farkı ne dersen ismi ve şekli farklı sadece :) ama finalde işini yapıyor mu dersen yapıyor.

1 saattir gerekli mi gereksiz mi düşünüyorum alıp almamak için :D

• Beğen
Reaksiyonlar: luse
1 saattir gerekli mi gereksiz mi düşünüyorum alıp almamak için :D
işlevsel kullanmanın dışında ambiyans istiyorsan da alabilirsin. tatlı loş bir sarı ışığın klavyeni aydınlatması deneyimi de güzel oluyor. Hele ki kışın alcan sıcak iççeeni pc başında karanlıkta bu loş ışıkla film izlicen birde dışarda yağmur üff :D

Ergoflexinkinden kalite farkı var mı bunun? Hangisi daha iyidir

Ne işe yarıyo hocam bu monitör zaten aydınlık değil mi?
Benim gibi odada ışık açmayı sevmeyip karanlıkta oturanlara monitöre bakarken göz bebeğini sürekli küçülüp büyümesi, daha sık göz kırpmak gibi durumları azaltıyor.

@freygasm hocamda göz kuruluğu vardı, monitörden gelen mavi ışığı kestiği için kullanıyordu mesela bu mereti. Öyle faydaları da var galiba :D

Bunu kamerada yüzümüzü aydınlatması için kullanamayız değil mi? Güçsüz gelir heralde 😂

Geri