Darboğazın Zararı Olur Mu Tavsiye Lazım.

Reaksiyon skoru
16
Görselde gördüğünüz sistemi yakın zamanda toplayacağım. 2x16 ram olacak. Bir süre elimde olan 6600xt ile kullanacağım. Bunun herhangi bir zararı sıkıntısı olur mu ? Sistemi yorumlarsanız sevinirim. Ekran kartını da 9070xt olarak düşünüyorum daha sonradan.

Ekler

• enucuzsistem-build (9).webp
    enucuzsistem-build (9).webp
    86.7 KB · Hit: 40
Ekran kartı güçlü kalırsa darboğaz olur hocam. Bu haliyle darboğaz olmaz.

Görselde gördüğünüz sistemi yakın zamanda toplayacağım. 2x16 ram olacak. Bir süre elimde olan 6600xt ile kullanacağım. Bunun herhangi bir zararı sıkıntısı olur mu ? Sistemi yorumlarsanız sevinirim. Ekran kartını da 9070xt olarak düşünüyorum daha sonradan.
Online oyunlar ağırlıklı oynanacaksa ekran kartını sonraya bırakman daha iyi olmuş darboğazlık bir durum yok.

Online oyunlar ağırlıklı oynanacaksa ekran kartını sonraya bırakman daha iyi olmuş darboğazlık bir durum yok.
Teşekkürler hocam. Anakart için bir öneriniz var mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran kartı güçlü kalırsa darboğaz olur hocam. Bu haliyle darboğaz olmaz.

B850m Aorus Gigabyte al knk 10k ya b650mk 7800x2d beslerken yanar

Darboğaz dediğimiz şey her zaman olur fakat bizim istediğimiz şey işlemcinin ekran kartından güçlü olması. Onun haricinde zaten kısa süre kullanacağın için sorun olmaz

B650m-k yeterli yanma falan olmaz. Darboğaz sistemi falan da bozmaz takılmayın böyle şeylere

Darboğazin zararı olmaz fazla takma böyle şeyleri zevk alamazsın. 7800x3d hem 6600xt hemde 9070xt için iyi işlemci. Zaten çözünürlük arttıkça işlemciye duyulan ihtiyaç azalıyor. 4K da 9070XT 7500f kullan mesela sıfır sorun gerçi 2k da bile güzel ikili.

Cratos yerine şunu:

Sn5100 yerine:

patriot yerinede sunu alın:

Darboğazin zararı olmaz fazla takma böyle şeyleri zevk alamazsın. 7800x3d hem 6600xt hemde 9070xt için iyi işlemci.

Cratos yerine şunu:

Sn5100 yerine:

patriot yerinede sunu alın:
Hocam amd işlemcilerin sweet spot 6000 mhz 30 cl olduğu için o ramleri tercih ettim. Psu konusunda teşekkürler.
Hocam m2 için bilmediğimden soruyorum sn5100 değerleri daha iyi değil mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,912
Üyeler
203,269
Son üye
alestaveda
Geri