Shadow14
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Takibimde olan ürünlerdi fiyatları düşmüş görünce paylaştım desenleri farklı olanlarda var.
1 aydır aynı fiyat kral nasıl takipse.Takibimde olan ürünlerdi fiyatları düşmüş görünce paylaştım desenleri farklı olanlarda var.
Klasse Pro - 6 Farklı Model Dikişli Kenar 70x30 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (White Map Lines) 300₺
Klasse Pro - 10 Farklı Model Dikişli Kenar 90x40 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (White Map Lines, 90x40 cm) 439₺
Klasse Pro - 10 Farklı Model Dikişli Kenar 90x40 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (Cherry Blossom, 90x40 cm) 599₺
Klasse Pro - 6 Farklı Model Dikişli Kenar 70x30 cm Oyuncu Gaming Mouse Pad (Dragon Knot) 429₺
ciddi mi ben bugün gördüm bunları1 aydır aynı fiyat kral nasıl takipse.
ciddiciddi mi ben bugün gördüm bunları
ne 1 ayı hocam ilk paylaşılan linkteki 300 lira olan ürün temmuzdan beri o fiyatta1 aydır aynı fiyat kral nasıl takipse.
Kalitesi nasıl hocam bilgin var mı ? ucuz gibi geldi banane 1 ayı hocam ilk paylaşılan linkteki 300 lira olan ürün temmuzdan beri o fiyatta
❌İndirim Bitti! Başlık '🔥Klasse Pro Büyük Desenli Mouse Pad 300 TL🔥🔥'
Klasse Pro 70x30 Mouse Pad 6 farklı modeli var beyaz olmayan diğer modeller de 380 ve 430'a düşmüş.
Ek olarak 2 veya Daha Fazla Al, %5 İndirim Kazan var.
300 TL'ye ugun fiyatlı mouse pad arayanlar için iş görür. Daha iyi bir şeyler istiyorum bütçem şu kadar diye yazarsanız da forumda deneyime yönelik öneriler alırız...
- zihnebendar
- Cevap: 47
- Forum: Sıcak Fırsatlar
kalitesi gayet iyi kullanıyorum hatta şöyle söyleyeyim 3-4 yıl önce aliexpressten 30 liraya mousepad almıştım geçen onu denedim mouse asla kaymıyor ama bunda kayıyor bu arada 300 lira bu ürün için pahalı urzuva daha ucuza satıyor aynı ürün hatta daha büyüğünü 200e almışım mayıs ayında tabi şuan indirim yok indirim beklerseniz satıcı sık sık fiyatı düşürüyor https://www.trendyol.com/urzuva/mon...sepad-80x30-cm-p-895283798?merchantId=1008436Kalitesi nasıl hocam bilgin var mı ? ucuz gibi geldi bana
Kalitesi bence fiyatına göre harika 7 ay kullandım. Spirit of aim'e geçtim.Kalitesi nasıl hocam bilgin var mı ? ucuz gibi geldi bana
Urvuza mi klassagear mikalitesi gayet iyi kullanıyorum hatta şöyle söyleyeyim 3-4 yıl önce aliexpressten 30 liraya mousepad almıştım geçen onu denedim mouse asla kaymıyor ama bunda kayıyor bu arada 300 lira bu ürün için pahalı urzuva daha ucuza satıyor aynı ürün hatta daha büyüğünü 200e almışım mayıs ayında tabi şuan indirim yok indirim beklerseniz satıcı sık sık fiyatı düşürüyor https://www.trendyol.com/urzuva/mon...sepad-80x30-cm-p-895283798?merchantId=1008436
Alıntıyı görüntüle
klasse tabi, urzuva aldım ben kokudan dolayı iade ettim dayanılmaz bir koku vardı.Urvuza mi klassagear mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Bende siparis verdim çünkü yarin gelecek
hatta şunu da söyleyeyim urzuvayı takip edin çünkü
![]()
urzuva Infernal Oni Gaming Oyuncu XL Mouse Pad Kaydırmaz Dikişli Mousepad 480x400x4 Mm Dikişli Model - Fiyatı, Yorumları
Infernal Oni Gaming Oyuncu XL Mouse Pad Kaydırmaz Dikişli Mousepad 480x400x4 Mm Dikişli Model yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
bu ürünü 300 liradan sattı daha dün
Alıntıyı görüntüle
sık sık indirim yapiyor yani