🔥İndirim Lenovo 15ırx10 İ5-14500hx Rtx5050 48000tl

Alacak kişi bundaki ekranın %99 sRGB ve 1:1600 kontrast 25-30MS ekran olduğunu bilerek alsın. FPS oyunları oynayacaksanız MS değeri sıkıntı yaşatabilir. Ek olarak işlemciliyi undervolt yapmadan kullanmanız biraz zor çok sıcak çalışıyor.
konudaki tek mantıklı yorum
fiyatlar malum şuan alınabilir durumda görünüyor bu laptop

sana bant genişliği watt değerleri sunuyorum 5060 ın tek artısı dlss diyorum hiç araştırmadan diyor sen hangi bilimsel makaleleri okudun da burda kurma kolu gibi ses çıkarıyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ben orda dlss olmasa diyorum adam dlss ile katlıyor diyor
3060 saf performansta 4050 ile kafa kafaya 5050 ile kıyaslamaya bile gerek yok

3060 saf performansta 4050 ile kafa kafaya 5050 ile kıyaslamaya bile gerek yok
kağıt üzerinde her şey çok güzel duruyor değil mi soğutma bloğu farkı kullanılan ramin tipi işlemcinin gücü falan hepsi seri üretim birebir aynı ürün çıkıyor o yüzden tün şartlar herkes için eşit

kağıt üzerinde her şey çok güzel duruyor değil mi soğutma bloğu farkı kullanılan ramin tipi işlemcinin gücü falan hepsi seri üretim birebir aynı ürün çıkıyor o yüzden tün şartlar herkes için eşit
İki ekran kartını da deneyimledim dostum tecrübeyle sabit. Kullandığım cihazlarda da 140W 3060 ve 140w 4050 vardı (4050 nin 140w olduğuna bakma en fazla 100W çekiyor). En yüksek TGP li 140W 3060 anca 100W 4050 performansı verebiliyor. Bu performansı verirken de çoğu zaman thermal throttlinge uğruyor. Eski nesli övmenin pek bir anlamı yok. Bu forumda da benim kadar fazla laptop kullanan bir kaç kişi anca vardır.

Alacak kişi bundaki ekranın %99 sRGB ve 1:1600 kontrast 25-30MS ekran olduğunu bilerek alsın. FPS oyunları oynayacaksanız MS değeri sıkıntı yaşatabilir. Ek olarak işlemciliyi undervolt yapmadan kullanmanız biraz zor çok sıcak çalışıyor.
FPS oyunu sadece arada Valo giriyorum o kadar. Genellikle LoL ya da hikayeli oynuyorum cok sıkıntı olmaz heralde.

Aynen o yüzden 3060 en iyi kart tamam.

FPS oyunu sadece arada Valo giriyorum o kadar. Genellikle LoL ya da hikayeli oynuyorum cok sıkıntı olmaz heralde.
Başlarda sıkıntı olur sonradan alışırsınız büyük ihtimal. Hikaye oyunlarında hissetmezsiniz.

Aynen o yüzden 3060 en iyi kart tamam.
beyni yok ama fikri var ben 3060 en iyi mi dedim dlss var diye bizden çalıyorlar dedim ben senin o 2 gramlık hakların için konuşuyorum sen ise kendine hakaret edilmiş gibi davranıyorsun

Geri