fenerlimühendis
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,329
Bende ondan aldım hocam aoc 420 hz i aynı satıcı hb den aldım bi sıkıntı olmadı 2 hafta oldu temiz geldi alabilirsinizsatıcı çok güven vermiyor gibi geldi bana
Bedava denilecek kadar ne özelliği var hocam bu monitörün merak ettim hemen hemen her sitede aynı fiyatBedava.
![]()
Full HD 7k olan hocam bu 2K monitörGüzelmiş ben ölü pikseli umursamam 1-3 tane diyenler varsa aynı ürünü bu satıcı HB de 7kdan satıyor.- 1-3 ölü pikselli olanları
Ürün son 6 ayın en düşük fiyatında. Trendyolda ek kupon ile en uygun fiyat. Ve QHD 260 Hz pivot bir monitör için güzel fiyat. Ama sonradan görüp paylaştığım Evnia daha F/P. Pivot isteyen buna da bakabilir.Bedava denilecek kadar ne özelliği var hocam bu monitörün merak ettim hemen hemen her sitede aynı fiyat
Satıcıdan psu aldım sorunsuz geldi fakat paketlemesi çok kötüydü.satıcı çok güven vermiyor gibi geldi bana
https://www.trendyol.com/philips/ev...4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme buna ne diyorsun ?pahalı monitör, 8 bit, ayrıca 0.3 ms gtg değil mprt değeri, bunu alacağınıza 260 hz philips alın hem 200 hz 10 bit, 260 hz 8 bit olarak kullanırsınız, bu kadar para verip sadece 8 bit olan monitör alınmaz
bu ve beyaz philips dediğim şekilde, 200 hz 10 bit - 260 hz 8 bit olarak kullanılabiliyor, beyaz philipste hoparlör var, bu siyah modelde yok galba, bide aocla parlaklık farkı var, philips alıp multimedyada 200 hz 10 bit kullanılıp oyun geçerken 260 hz 8 bite çekilebilir, daha iyi hem daha ucuz