A620 Anakart Rgb Nasıl Kontrol Edicem?

Ykb2013

80+
Reaksiyon skoru
17
Benim anakartım msi pro a 620m e bununla sıvı sogutmamın rgblerini nasıl kontrol edicem kasadaki led tuşuna basınca sadece kasadaki fanların ışıkları değişiyor sıvı soğutma su an kırmızı yanıyor aldıgımda da oyleydi nasıl rengini değiştiririm ve kasa arkasını acımıyorum garanti etiketi var yırtılır sa garanti geçersiz olur yazıyor kasadaki fanlar düz rgb sıvı soğutma büyük ihtimalle argb

Anakartın da 3pin arg portu yok harici olarak 3Pin 5V Argb kontrolcü alman lazım.

Peki hiç bağlı olmasa hiç ısıgı yanmaz mıydı? Ve link atar mısınız ve dediğim gibi kasanın arkasını açamam onu nasıl yapıcam
bağlı olmazsa ışığı yanmaz kontrolcü almanız lazım thermalright deepcool gibi markların modelleri var

bağlı olmazsa ışığı yanmaz kontrolcü almanız lazım thermalright deepcool gibi markların modelleri var
Benimkinin ısıgı yanıyor kırmızı olarak sistemi teknosadan hazır sistem olarak aldım actıgıkda kırmızı yanıyordu zaten içinde rb kontolcusu vardır belki ona nerden bakabilirim

Peki hiç bağlı olmasa hiç ısıgı yanmaz mıydı? Ve link atar mısınız ve dediğim gibi kasanın arkasını açamam onu nasıl yapıcam
O zaman kasayı servisine göndereceksin onlar takacak.

Kasanın içinde zaten bir rb kontrolcü olabilir mi çünkü zaten kırmızı rengi yanıyor sadece onu nereden kontrol edeceğim bilmiyorum
İçindeki kontrolcüyü görmek lazım 3-4-6 pin bilmiyoruz 3Pin ise takabilirsin.

Kasanın içinde zaten bir rb kontrolcü olabilir mi çünkü zaten kırmızı rengi yanıyor sadece onu nereden kontrol edeceğim bilmiyorum
kasanın kapağını açın hocam belki vardır bakın anlamazsınız foto atın belki biz anlayabilriz

Geri