🔥İndirim 🔥🔥🔥 Philips Evnia 27m2n3500pf 27" 260hz 0.3ms 2k Qhd 8535₺

bu mu alınır yoksa TCL 27G64 almalıyım ikisi arasında 4 5k fiyat farkı var
Hikayeli oyunlar için tcl daha iyi ama fps o kadar da iyi değil diye okumuştum. Kullanım amacına göre değişiyor.

Son düzenleme:
Samsung 25 ilk g4 vardı değer mi değişmeye oled alacak bütçe var fp diye buna yönelmek mantıklı mı çizim ve fos oyunları

Laptop için düşünüyorum monütör bunu aksamı hiç anlamıyorum ama fps oynuyorum genelde bazen de hikayeli oyunlar
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Birde bişi daha sorucam masam çok küçük kaptıpta olduğu için monütör kolu alsam sizce mantıklı olur mu

Bende bu philips modeliyle MSİ MAG 274QF X24 modeli arasında kalmıştım 400 tl fark vardı msi aldım.
Hayırlı olsun biraz araştırma yaptıktan sonra KTC'de kalmaya karar verdim.

• Beğen
Reaksiyonlar: kxan
Haa :ROFLMAO: iyi bari bende o modeli düşünüyorum 2k değil ama 2k lık modeli alırım sanırım memnun musun sen
Walla hocam competitive oyunlar oynuyorum full özellikle faceit o yüzden tercih ettim iyi ki etmişim gerçekten renklerini beğendim daha önceki monitörlerimde yüksek hzde olsa akıcılık hissedemedigim oluyordu fakat bunda hiç hissetmedim

Hikayeli oyunlar için tcl daha iyi ama fps o kadar da iyi değil diye okumuştum. Kullanım amacına göre değişiyor.
4060 + r5 5600 yetmez dimi bu monitore hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Walla hocam competitive oyunlar oynuyorum full özellikle faceit o yüzden tercih ettim iyi ki etmişim gerçekten renklerini beğendim daha önceki monitörlerimde yüksek hzde olsa akıcılık hissedemedigim oluyordu fakat bunda hiç hissetmedim
2k sinimi aldin 1080 inimi ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Ryaa
Geri