Rx5700xt'li PC Aldım Güzelmi

Reaksiyon skoru
0
Pc aldım rx5700xt var ryzen5 5600 var akvaryum kasa şu popüler fanlardan var 5 tane zoko sıvı soğutma felan, takasla aldım macbook pro 2020 verdim iyi mi? sizce, 5700xt hala iş yaparmı

Pc aldım rx5700xt var ryzen5 5600 var akvaryum kasa şu popüler fanlardan var 5 tane zoko sıvı soğutma felan, takasla aldım macbook pro 2020 verdim iyi mi? sizce, 5700xt hala iş yaparmı
Macboock pro 2. Elde kaç para

Artık almışsın biz bir şey söyleyemeyiz ama benim arkadaşta aynı kart var PC sürekli siyah ekran verip reset yiyor, bazı oyunlar çöküyor, unreal engine li oyunlarda sıkıntı çıkarıyor, wattman yiyor falan pek memnun değil. 5000 serisi zaten çok araya gitmiş bir seri.
Ben olsam almazdım.

bence güzel almışsın monitör klavye falanda yanında geldiyse :D
5000 serisi kartlarda hata oluyor ama olmama ihtimalide var bence güzel takas

bence güzel almışsın monitör klavye falanda yanında geldiyse :D
5000 serisi kartlarda hata oluyor ama olmama ihtimalide var bence güzel takas
Evet ajazz 820 pro klavye, rampage mouse samsung odyssey ekran bide monitör kolu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Artık almışsın biz bir şey söyleyemeyiz ama benim arkadaşta aynı kart var PC sürekli siyah ekran verip reset yiyor, bazı oyunlar çöküyor, unreal engine li oyunlarda sıkıntı çıkarıyor, wattman yiyor falan pek memnun değil. 5000 serisi zaten çok araya gitmiş bir seri.
Ben olsam almazdım.
Hocam valla bilgisayarı sıfırladım daha yeni bende bir sorun yok, içide açılmamış etiketi var kutusu var. Bende siyah ekranı yiyorum pc kapanıyor şöyle anlarda, mesela cs de tam ekran modundayım alt-tab yapiım pc çöküyo ama tam ekran pencerelide alt-tab atınca hiçbir sorun yok. Ben çok memnunum beni çok şaşırttı vallahi pc. Cs2 de en yüksek max ayarlarda en ağır sahnede 230fps alıyorum canavar gibi vallaha benimki afox buarada 8gb vram

Geri