❌İndirim Bitti! Ktc H27t7p 27" 1ms Mprt 210hz 6999 TL 6taksit

Yanlış adrese kargolamışlar benim ürünü iade mi etsem var mı bunda bi hayır diye düşünmeye başladım.

Beyler hakkınızı helal edin. Bana da 3 ölü pikselli denk geldi. iade yapacağım

Beyler hakkınızı helal edin. Bana da 3 ölü pikselli denk geldi. iade yapacağım
reis fotoğrafları var mı? bende 1 tane var ama çook zor görünüyor. Sanki arkada bir leke gibi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 farklı yerde ölü piksel var iade etmeli miyim ?

@GGbaba
o glowlar kameradan dolayı mı öyle? yoksa çıplak gözle o kadar gözükmüyor mu?

reis fotoğrafları var mı? bende 1 tane var ama çook zor görünüyor. Sanki arkada bir leke gibi.

Valla ben de baya baya gözüküyor. Ama hayatimda ilk defa bu kadar ışık sızması az monitör görüyorum. Monitörse ışık sızması %1 galiba. Ölü pilsel olmasa muazzam monitörmüş valla

kamerada öyle ama yine de var glow

bana tek ölüpiksel geldi iade etmem gibi.
bana da 1 tane gelse ben de etmeyecektim. Bir kere daha bakayım dedim. Daha fazlasını gördüm. Monitörde gerçekten zerre ışık sızması yok. Bunu sevdim ama 3 4 tane ölü piksel çok

bu markanın 2k monitörlerinden memnun olan görmedim. ama nedense deli gibi övülüyor, hayırdır inşallah. ya ölü piksel çıkıyor ya aşırı ghosting.

bir ara ölü pikseli bol bir parti geldi hepsi iade edildi. muhtemelen onları indirime soktular gelenler de onlardan. başka açıklama bulamadım gelen her ekranda sorun olmasının
Bu monitörde hiç öyle alım olmadı ki zaten Nisan ayında üretilmiş Türkiye'ye stoklara geleli 2-3 hafta oldu. Ayrıca güvenlik bandı var. O kapalıydı geldiğinde.

bu markanın 2k monitörlerinden memnun olan görmedim. ama nedense deli gibi övülüyor, hayırdır inşallah. ya ölü piksel çıkıyor ya aşırı ghosting.
Bu model performans olarak çok iyi ghosting de yok monitörün iyi olması ile ölü piksel çıklması alakasız o firmanın kalite kontrolünün berbat olduğu anlamına geliyor. Ucuz olma sebeplerinden biri bu zaten.

Geri