Çözüldü✓ Asus Monitörümde Sorun Var

SKD|Life

80+
Reaksiyon skoru
5
Asus marka bilgisayarımı kapatıyorum ancak kapandıktan sonra monitörümün ışığı turuncu şekilde yanmaya devam ediyor. normalde yoktu bugün garip bi şekilde bir anda başladı bunun nedeni ne olabilir nasıl çözebilirim?

Bu bi sorun değil ki, çoğu monitörün "stand by" yani bekleme modunda bu şekilde led bildirimi yanar. Monitörün OSD menüsünden bu bildirim ışığının çalışma prensibini değiştirebilir veya kapatabilirsin.

En azından benim kullandığım monitörlerde bu şekilde, Asus monitörlerde farklı olacağını sanmıyorum. Daha önce yoktu demen tuhaf, yeni fark etmiş olabilir misin? OSD menüsünde biraz dolaş bakalım, ilgili yeri bulup kontrol et.

Asus marka bilgisayarımı kapatıyorum ancak kapandıktan sonra monitörümün ışığı turuncu şekilde yanmaya devam ediyor. normalde yoktu bugün garip bi şekilde bir anda başladı bunun nedeni ne olabilir nasıl çözebilirim?
https://www.akakce.com/monitor/en-u...t-240-hz-oled-oyuncu-u-fiyati,1280400741.html bu modeli kullanıyorum turuncu durumda bekleme modunda oluyor piksel temizleme yapılırkende o turuncu ışığı yanıp sönüyor bittiğinde tekrardan kırmızıya dönüyor bir sorun yok yani

Geri