Hangisini Tercih Etmeliyim Kulaküstü Kulaklık

h2015 alıp atk driverı kullanmalısın. Birde o model çok daha uygun fiyatlara da satıldı yarın happy hour var kendi sitesinde acelen yoksa akşam 6 da başlıyor diye hatırlıyorum

h2015 alıp atk driverı kullanmalısın. Birde o model çok daha uygun fiyatlara da satıldı yarın happy hour var kendi sitesinde acelen yoksa akşam 6 da başlıyor diye hatırlıyorum
Diğer ürünlerle arasında fiyat olarak neredeyse 2 kat fark var yine de daha iyi midir h2015 diğerlerine kıyasla ?

hocam fuxi h7 nasıl? tipi çok yakışıklı geldı bana. Gerçi bu h2015 de güzelmiş

havitten kablosuz kulaklik alinmaz, 2 kere aldim 2 sinde de pisman oldum. Fuxi h7 de seslerde robotlasma ve surekli baglanti kopmasi gibi durumlar yasadim. Space nc01t de ise ilk 0 dan 100 e sarj ettigimde kulaklik bozuldu, hicbir sekilde anc modlari calismiyordu ve sesi arttirinca sadece sag kulaklik artiyordu, kisaca havitten kablosuz kulaklik a l i n m a z

yerinde olsam mchose v9 pro alirdim.

havit 2015pro aldım bu ses ayarlarıyla müzik güzel geliyor cs2 de falan ayak sesleri için eq ayarları denedim atk topluluğundaki aşırı fark göremedim ayarlar arasında.Fiyatına göre bence iyi 2k civarı aşırı gecikme olmayan kablolu kablosuz bt jak desteği olan iyi bir kulaklık dip seste duymadım fark etmedim en azından dongle ile,mikrofon kalitesi iyi arkadaşlarım sesin net olduğun söyledi.Bir süre kullanacağım gibi.İnternette aşırı fazla taraf var o yüzden objektif bir yorum bulamadım fiyatı düşük olanı tercih ettim kötü olsa da fazla para vermediğim için üzülmezdim en azından ki iyi bana göre şu an.ATK N9 Ultra alıp beğenmezsem üzülürdüm ve iade yok diye biliyorum.Şu anlık deneyimlerim bu kadar.

Ekler

• 1789510331441.webp
    1789510331441.webp
    5.1 KB · Hit: 9
valla bende ne alacagıma acayıp kararsızım. ama ıkıncı el o fıyatlara kesınlıkle logıtech veya hyperx tercıh etmelısın hocam.

valla bende ne alacagıma acayıp kararsızım. ama ıkıncı el o fıyatlara kesınlıkle logıtech veya hyperx tercıh etmelısın hocam.
Daha önce hyperx cloud3 kablolu kullandım ve sesi kötüydü mikrofon,rahatlık ve oyun için iyi tabii ki fakat müzikte bence kötüydü 900 TL'ye aldığım zamanında daha iyi müziği hissettiriyordu bas ve yükseklik olarak.Ayrıca Anker soundcore Q30 kullanmıştım bassı hiç yoktu ve ses yine düşüktü havit2015pro müzik olarak daha iyi bunlardan.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mchose X9 düşünmüştüm V9 pro ile aşırı fark yok denildi V9 pro da havit2015 pro ile aynı denildi bu sebeple 2 kat fark ödemek istemedim x9'a

Geri