🔥İndirim 🔥🔥Apple iPhone 16e 43.999🔥🔥 Çökk

Dostum 128 az geliyorsa senin derdinin telefonun depolaması olmaması lazım ya gidip cloude alacaksın yada depolamayı farklı bir yere yapman lazım. Ben 2023'den beri 128gb kullanıyorum 70GB daha yeni doldu öyle söyleyeyim.
Ne dediğinizi tam olarak anlamadım ama anladığım kadar yorum yapayım bu da son yorumum. Alıp almamanız zerre kadar umurumda değil. Ben almam alanada tavsiye etmem. Tercih meselesi. Her cihazda hafızanın büyük kısmı doldukça yavaşlama olur 128gb artık günümüz şartlarında az

Eğer çok fotoğraf ve video çekiyorsanız 128 asla yetmez. Sürekli iclouda ödeme yapmak ya da bir yere yedeklemek zorunda kalacaksınız. 256gb kullanıyorum 120gb sadece foto albümü, telefonda video yok, icloud kullanmıyorum, onedrive+ ayda bir yerel yedek ile epeydir idare ettim. Sistem 35 küsür gb yiyor, 40 küsür da programlar tutuyor, kafadan 70gb gitti. Telefon doldukça hantallaşacak onu da söyleyeyim. Şarjı uzun gitsin, mac'imle homepodumla airpodumla tabletimle iletişimi olsun diyorsanız alın, haricinde anlamsız.

Telefon piyasası da elektronik piyasası da kafayı yedi, iphone 12 var bende ve elimdeki telefon parçalanmadıkça kolay kolay para kazandırmam kimseye. Zaten verdiğimizin yarısı vergiye gidiyor, dolar olmuş 50 lira, ekonomi rezalet. Tasarruf yapmak lazım. Tasarruf derdi olmayanın da bu forumda işi yoktur zaten.

İhtiyacınız varsa alın zamlanacak diye değil. Naçizane fikrimdir.

Ne dediğinizi tam olarak anlamadım ama anladığım kadar yorum yapayım bu da son yorumum. Alıp almamanız zerre kadar umurumda değil. Ben almam alanada tavsiye etmem. Tercih meselesi. Her cihazda hafızanın büyük kısmı doldukça yavaşlama olur 128gb artık günümüz şartlarında az
Niye yedekleme yapmıyorsunuz hasta mısınız? Bir insan niye telefonunda 100gb medya dosyası barındırır ki? Açıp hangisine bakıyorsunuz? 128gb paşa paşa yetiyor. Iphone için konuşmuyorum, iphone kullanmıyorum bile. Saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz.

Niye yedekleme yapmıyorsunuz hasta mısınız? Bir insan niye telefonunda 100gb medya dosyası barındırır ki? Açıp hangisine bakıyorsunuz? 128gb paşa paşa yetiyor. Iphone için konuşmuyorum, iphone kullanmıyorum bile. Saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz.
Asıl saçma sapan yorum yapan sizsiniz nerede kim demiş telefonda 100gb medya dosyası olduğunu. Şu foruma yaş sınırı şart

Özelden yazdım bakabilirsin
Özelden yaşına baktım, kafayı açalım abi. Bu yaştan sonra kimse kimseye nasıl telefon kullanılır öğretmesin lütfen. Evinde bilgisayar olan adam bir zahmet depolama konusunda sıkıntı çekmesin.

WhatsApp Image 2026-09-10 at 02.30.05.webp

Özelden yaşına baktım, kafayı açalım abi. Bu yaştan sonra kimse kimseye nasıl telefon kullanılır öğretmesin lütfen. Evinde bilgisayar olan adam bir zahmet depolama konusunda sıkıntı çekmesin.

Alıntıyı görüntüle
Buyur benim kullanım senaryom daha eskiden pubg ve mobile legend oynuyordum onları yüklemeden hali bu onlarla 40gb daha ekle
20657.webp

256 gb nin altında kesinlikle telefon almayın. bu hatayı 3 yıl önce s23 ümle yaptım pişmanlığı devam ediyor

TRENDYOL SAPLAMIŞ GÜNCEL RAKAMI İHTİYACI OLAN YAPISSIN

Alıntıyı görüntüle

SİYAH RENGİ 44 BİN

Aldım inşallah pişman olmayız, teşekkürler.

Samsung M34'ten geçmeye, borca girmeye değer mi?
Her işimi görüyor gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,646
Üyeler
202,924
Son üye
furkanciks
Geri