Çözüldü✓ Amazon'da 2200 TL'ye Satılan Atk A9 Plus mı? Yoksa A9 Modeli mi?

Zerkavizs

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
163
ATK A9 Plus alacaktım Amazondan indirim ile sipariş ettim, fakat malesef şimdi fark ettim ki sanırım ben A9 modelini sipariş etmişim.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0FNC42MGJ?ref_=ppx_hzod_title_dt_b_fed_asin_title_0_0&th=1

bu linktekinin fiyatı A9 Plus modeli ile aynı ama A9 yazıyor şimdi bu A9 modeli mi, yoksa A9 Plus mı onu anlamaya çalışıyorum. Eğer A9 ise siparişi iptal edicem.
Şimdiden teşekkür ederim.

Amazon linkindeki ile buradaki A9 Plus aynı mı?

Onu bilmiyorum da attığın Amazon linkinde yorumlarda çok fazla şikayet var ve puanı da düşük. Bence başka bir model bakmalısın.

Onu bilmiyorum da attığın Amazon linkinde yorumlarda çok fazla şikayet var ve puanı da düşük. Bence başka bir model bakmalısın.
ATK Drangonfly A9 Plus modeli piyasa da çokca konuşulan ve beğenilmiş iyi seviye bir modeldir üründen yana sıkıntı yok ama satıcı yanlı problem var sanırım. Ürünü iptal edip kendi sitesinden alacağım sanırım.

ATK Drangonfly A9 Plus modeli piyasa da çokca konuşulan ve beğenilmiş iyi seviye bir modeldir üründen yana sıkıntı yok ama satıcı yanlı problem var sanırım. Ürünü iptal edip kendi sitesinden alacağım sanırım.
sana bunu önerebilirim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

amazondaki düz a9

sana bunu önerebilirim.

amazondaki düz a9
Sağol, bir sorum olacak Amazonda sipariş şuan dağıtımda ve ben ürün teslim alıp sonra kargolamak ile uğraşmak istemiyorum iade talebi mi oluşturmalıyım yoksa kargocudan tutanak tutmasını isteyince kargocu alıp geri götürüyor mu? Nasıl direkt ürünü almadan iade ederim? Çünkü Amazonda iade seçeneklerinde koyduğum SS'de bunlar var iptal et seçeneği de olmuyor çünkü dağıtımda.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-09-10 142124.webp
    Ekran görüntüsü 2026-09-10 142124.webp
    36.3 KB · Hit: 16
Sağol, bir sorum olacak Amazonda sipariş şuan dağıtımda ve ben ürün teslim alıp sonra kargolamak ile uğraşmak istemiyorum iade talebi mi oluşturmalıyım yoksa kargocudan tutanak tutmasını isteyince kargocu alıp geri götürüyor mu? Nasıl direkt ürünü almadan iade ederim? Çünkü Amazonda iade seçeneklerinde koyduğum SS'de bunlar var iptal et seçeneği de olmuyor çünkü dağıtımda.
amazonu arayın açılmazsa müşteri hizmetlerine yazın. olmadı kargocuyla konuşun.

amazonu arayın açılmazsa müşteri hizmetlerine yazın. olmadı kargocuyla konuşun.
Müşteri hizmetleri ile konuştum iade talebini açtı ve kuzenim kargocu ismimi söyleyince tam alacakken adam "iptal edilmiş" demiş ve geri götürmüş. Bir sorum olacak bu önerdiğin modeli alacağım biraz baktım çoğu kişi ATK A9 yerine bunu seçmiş. Bu MEYER nasıl bir satıcıdır üründe sıkıntı çıkar mı?

Müşteri hizmetleri ile konuştum iade talebini açtı ve kuzenim kargocu ismimi söyleyince tam alacakken adam "iptal edilmiş" demiş ve geri götürmüş. Bir sorum olacak bu önerdiğin modeli alacağım biraz baktım çoğu kişi ATK A9 yerine bunu seçmiş. Bu MEYER nasıl bir satıcıdır üründe sıkıntı çıkar mı?
meyer güvenilir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ben de aynı yerden aldım

baya iyi fiyat al derim wraithte çok daha fiyat farkı var

Geri