Mühendis İçin Laptop Önerisi ?

kereemm

80+
Reaksiyon skoru
17
Dostlar merhaba ablam için laptop bakıyorum. Endüstri mühendisi kullanacağı programlar AutoCAD, phytob, powerbi vs. rahat rahat kullanabileceği çalışırken kasma donma olduğu için sinirlenmeyeceği bir laptop arıyorum sadece iş için oyun önemli değil bütçe tam emin değiliz güzel taksitleri varsa taksidine göre değişebilir yardımcı olursanız sevinirim.

Gözden kaçırmışım oyun oynanmayacakmış.

Son düzenleme:
Hocam bu kadarına gerek var mı ki rtx falaann sonuçta oyun için kullanılmayacak ki bilemedim

Hocam bu kadarına gerek var mı ki rtx falaann sonuçta oyun için kullanılmayacak ki bilemedim
Oyun için kullanmayacaksanız 16 GB RAM'li seviyesi düşük laptoplar da olur.

Dostlar merhaba ablam için laptop bakıyorum. Endüstri mühendisi kullanacağı programlar AutoCAD, phytob, powerbi vs. rahat rahat kullanabileceği çalışırken kasma donma olduğu için sinirlenmeyeceği bir laptop arıyorum sadece iş için oyun önemli değil bütçe tam emin değiliz güzel taksitleri varsa taksidine göre değişebilir yardımcı olursanız sevinirim.
AutoCad gibi çizim odaklı uygulamalar da kullanılacaksa RTX 4050-5050 de olsa bir harici ekran kartı olsa iyi olur.

Anladım teşekkür ederim bir bakınayım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,243,687
Üyeler
204,227
Son üye
zamb
Geri