hocam zaten amazonda 1 adet kalmış onuda yerler büyük ihtimal düşünüyorsanız çok beklmeyin derimyeni iphone fiyatlarından sonra samsung a geçme kararı aldım s26 ultra almayı düşünüyorum şuanda amazon da 84k daha da düşermi bekliyimmi sizce?
yanlışa baktın galiba stocklar var hepsin de https://www.amazon.com.tr/Samsung-D...9042017&sprefix=s26+ultra,aps,209&sr=8-3&th=1hocam zaten amazonda 1 adet kalmış onuda yerler büyük ihtimal düşünüyorsanız çok beklmeyin derim
satıcı amazon degil cephane teknoloji italatcı gibi
bi sorun olurmu
70k ya s25 ultra varyeni iphone fiyatlarından sonra samsung a geçme kararı aldım s26 ultra almayı düşünüyorum şuanda amazon da 84k daha da düşermi bekliyimmi sizce?
ben olsam 85 bin tl yi cep hane teknolojiye baglamam satıcı amazon olsun isterimbi sorun olurmu
fark ettim olmadı 512gb lik amazon dan alırım kalmazsa stock fark ettirdiğin için teşekkürlerben olsam 85 bin tl yi cep hane teknolojiye baglamam satıcı amazon olsun isterim
mavi ve siyah ın satıcısı amazon direkt beyaz sadece cephane teknoloji
13 15 k fazla verip en günceli alim diye düşünüyorum ama70k ya s25 ultra var
anladım teşekkürlersiyah seçersen satıcı amazon oluyor fiyatın daha düşeceğini sanmam
Doğru ama s25 ultra sp kullanıo s26u galiba exynos kullanıypdu13 15 k fazla verip en günceli alim diye düşünüyorum ama
512gb olan modeli 70k hb de
Qualcomm Snapdragon 8 Elite Gen 5 bunu kullanıyor s26 ultra karıştırdın galibaDoğru ama s25 ultra sp kullanıo s26u galiba exynos kullanıypdu
peki fiyatları artma gibi bir durum olurmu 2 içerisinde anca alırım dasiyah seçersen satıcı amazon oluyor fiyatın daha düşeceğini sanmam