Lian Li O11 Dynamic Flow Mini V2 Alınır mı?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
6500
Bu kasa alınır mı? Fanları ile beraber geliyor ve ona rağmen fiyatı Lian Li'ye göre uygun. İncehesap'tan sistem toplayacağım, kasa olarak bunu düşünüyorum. Tek kafama takılan kısım fanların RGB'siz olması. Onun dışında her şeyi tamam. İncehesap'tan alabileceğim başka öneriniz varsa öneriye de açığım.

https://www.incehesap.com/lian-li-o...ce=paylas&utm_medium=urun&utm_term=mobile-app

Son düzenleme:
İkinci el kovalarsan daha ucuza denk düşürürsün.

Hocam stokları sıkıntıda bi ürün zaten hızlı tükenebiliyor, ikinci elde kolay bulabileceğimi sanmıyorum. Dediğim gibi tek endişem fanların rgbsiz olması, birde her psu olmuyormuş sanırım ilk defa sistem topluyorum pek bilgim yok.

Hocam stokları sıkıntıda bi ürün zaten hızlı tükenebiliyor, ikinci elde kolay bulabileceğimi sanmıyorum. Dediğim gibi tek endişem fanların rgbsiz olması, birde her psu olmuyormuş sanırım ilk defa sistem topluyorum pek bilgim yok.
4k gibi bir fiyata görmüştüm ikinci elde hocam şuan var mıdır bilmiyorum.

Piyasadaki nerdeyse her PSU uyuyor , fanlarda RGB yok. Ayrıca bunu alırsan 1 tane egzoz fan alman gerekebilir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tıp olarak çok güzel kasa , sistemi içine kurduğun zaman çok derli toplu oturaklı duruyor.

Egzoz fan ve PSU ile 9-10 bandını sadece kasaya vermek mantıklı mı? Lian Li'nin bu işin en üst seviyesi olduğunu biliyorum ama sistemi toplam 60-65 bandına toplayacağım. Alternatifi, boyut bakımından da bu kasadaki gibi mini derli toplu görünen kasa ne önerirsiniz.

Geri