İstanbul Avrupa Yakası Bilgisayar Montaj İşi Arıyorum / Tanıdığı Olan Var mı?

aimgod

80+
Reaksiyon skoru
22
Selam arkadaşlar,

22 yaşındayım, yaklaşık 3 yıldır düzenli bir işte çalışmıyorum ve artık hem para kazanmam hem de bir işe girip düzen kurmam gerekiyor.

Bilgisayarlara ve donanıma ilgim var. Parça takma, sistem toplama, bilgisayar montajı gibi işlerde çalışmak istiyorum. Özellikle İtopya, İncehesap, Gaming.Gen.TR tarzı sistem toplayan firmalarda ya da bilgisayarcılarda montaj bölümünde çalışabileceğim bir yer arıyorum.

İstanbul Avrupa Yakası'ndayım. Bu tarz bir yerde çalışan, çevresinde eleman arayan bir bilgisayarcı olan veya işe girmem konusunda yardımcı olabilecek/tanıdık yönlendirebilecek biri varsa çok sevinirim.

Profesyonel olarak daha önce bilgisayar montaj işinde çalışmadım ama bilgisayar donanımına yabancı değilim, öğrenmeye açığım ve bu işi gerçekten öğrenip devam ettirmek istiyorum yaklaşık 4 yaşımdan beri bilgisayar parçalarıyla iç içeyim.

Varsa bildiğiniz yerleri veya iletişime geçebileceğim firmaları yazarsanız çok yardımcı olursunuz. Şimdiden teşekkür ederim.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Kral bu işi bende yapmak istiyorum gel ikimiz gidelim çalışalım :D bir yer bulamadım bende daha tanıdığınız varsa çok iyi olur konuya bakacak PC sevdalısı insanlar :)

İş verecek arkadaş varsa benide alsın :D Ya da yukardaki iki kişiyle ortak dükkan açıyoz.

• Hahaha
  • Muhteşem
İş verecek arkadaş varsa benide alsın :D Ya da yukardaki iki kişiyle ortak dükkan açıyoz.
Harbiden açalım kral ahsjfjdjahjshfhjajah tamamdır ben 1 tane ryzen 5 5600 alarak işe başlıyorum ortaya koydum siz ilk ne getiriceksiniz dükkana

Vay be dükkan açsam çalısanlarım hazır

Bende zurna dürüm ayran'a gelebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,345
Üyeler
203,398
Son üye
RayanApple
Geri