❌İndirim Bitti! Havit Gk71 Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu Xlr/Type-C 1.580 TL 🔥🔥🔥

ME6S Gaming RGB Masaüstü Mikrofon Mikser Kontrollü Type-C 192kHz 24Bit modeli buymus ayni gibi sanirsam
Şimdi baktım hocam Hadron markası sanırım mikrofonunun. Bu tarz markalar fason üretim oluyor Havit gibi kendi bünyesinde arge yapıp üretim yapmıyor. Değerlerin doğru olmama ihtimalide çok yüksek şahsi fikrim.

Bu tarz kampanyalar ile gerçekten bedavaya geliyor :) Daha detaylı anlatırsan konunun altına koyalım istersen. Bu arada bende aldım 1 tane ihtiyacı olan başka bi arkadaşa hediye edebilirsin, düşüncen içinde çok teşekkür ederim hocam 🙏
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl bir hata alıyorsunuz ? Gmail ile felanmı giriş yapmaya çalışıyorsunuz acaba ?
2-16 Eylül arasında daha önce pazaramaya banka veya kredi kartı puanını yüklememiş. (puan : şu kadar harcamaya 100 parapuan veya kredi kartınızı kapatmayın size 100 puan vb) İlk yükleme yapan müşterilerin yüklediği tutar kadar eğer Pazarama Plus aboneliği varsa 2 katı kadar puan yüklemesi yapılacakmış. Puan en geç 21 Eylül 15.00 a kadar yüklenilip 30 Eylül son kullanımlı olucak.

Bankanızı arayın kredi kartımı kapatmak istiyorum diyin onlar size kapatmayın size şu kadar puan verelim derler (eğer demezlerse kapatmayın) puanı kabul edin aynı gün yükleniyor bana 900tl verdiler. Verilen parayı pazaramaya yükleyin (ilk yükleme olmalı) yüklemeden önce pazarama plus aldım (yeni hesap açıp 1tl ye) bu sayade 2 kat bakiye yüklenicek. (Yeni hesap açarsanız 200tl de kupon veriyor ama 1700tl fiyattan düşüyor)

Şimdi baktım hocam Hadron markası sanırım mikrofonunun. Bu tarz markalar fason üretim oluyor Havit gibi kendi bünyesinde arge yapıp üretim yapmıyor. Değerlerin doğru olmama ihtimalide çok yüksek şahsi fikrim.
Bu arada arkadaşın attığı mikrofonu kullanıyorum kutusuna kadar havit gk50 pro ile aynı havit logo basıp satıyor.

Son düzenleme:
2-16 Eylül arasında daha önce pazaramaya banka veya kredi kartı puanını yüklememiş. (puan : şu kadar harcamaya 100 parapuan veya kredi kartınızı kapatmayın size 1000 puan vb) İlk yükleme yapan müşterilerin yüklediği tutar kadar eğer Pazarama Plus aboneliği varsa 2 katı kadar puan yüklemesi yapılacakmış. Puan en geç 21 Eylül 15.00 a kadar yüklenilip 30 Eylül son kullanımlı olucak.

Bankanızı arayın kredi kartımı kapatmak istiyorum diyin onlar size kapatmayın size şu kadar puan verelim derler (eğer demezlerse kapatmayın) puanı kabul edin aynı gün yükleniyor bana 900tl verdiler. Verilen parayı pazaramaya yükleyin (ilk yükleme olmalı) yüklemeden önce pazarama plus aldım (yeni hesap açıp 1tl ye) bu sayade 2 kat bakiye yüklenicek. (Yeni hesap açarsanız 200tl de kupon veriyor ama 1700tl fiyattan düşüyor)

Bu arada arkadaşın attığı mikrofonu kullanıyorum kutusuna kadar havit gk50 pro ile aynı havit logo basıp satıyor.

Ekledim hocam teşekkürler

Bende aldım bakalım bu fiyata çok iyi yeni hesap açana 200 tl kupon veriyor pazarama onu da kullanabilirsiniz.

ürün ikinci el mi acaba niye bu kadar ucuz. 1700den 1580tlye inmiş diye gözüküyor da. 2400 civarı su an

ürün ikinci el mi acaba niye bu kadar ucuz. 1700den 1580tlye inmiş diye gözüküyor da. 2400 civarı su an
Sanmıyorum hocam satıcı yetkili satıcı yeni ürün muhtemelen kampanya yapıyolar yeni ürüne özel 2400 civarı olan RGB kol olan modeli.

Sanmıyorum hocam satıcı yetkili satıcı yeni ürün muhtemelen kampanya yapıyolar yeni ürüne özel 2400 civarı olan RGB kol olan modeli.
hocam biraz baktımda bu gk71 modeliymiş (daha önce hiç düz gk71 görmemiştim hep gk71pro görüyordum). Acaba satıcı mı yanlış girdi bunun kol standı da vardı falan diye baktım yok. galiba düz gk 71 bu. GK 71 PRO ile GK71 modeli arasında ki fark ne acaba. Chatgpt'ye de sordum satıcı yanlış girmiştir dedi ama dediğim gibi ben ürün açıklamasında kol standı falan göremedim.

hocam biraz baktımda bu gk71 modeliymiş (daha önce hiç düz gk71 görmemiştim hep gk71pro görüyordum). Acaba satıcı mı yanlış girdi bunun kol standı da vardı falan diye baktım yok. galiba düz gk 71 bu. GK 71 PRO ile GK71 modeli arasında ki fark ne acaba. Chatgpt'ye de sordum satıcı yanlış girmiştir dedi ama dediğim gibi ben ürün açıklamasında kol standı falan göremedim.
Kol farkı var gk50 ile gk50pro ya bakarsan aynı ürün biri masa üstü biri kolla geliyor.

IMG_3687.webp

Plus üye olup kodu kullandım 1380e geldi . Puanda yükledim bakalım bonus yüklenince bi alışveriş daha yaparız.

Tek farkı kol hocam. Bu masaüstü standlı olan modeli. Teknik özellikleri birebir aynı.

LİNK

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,528
Üyeler
203,496
Son üye
pikachu0231
Geri