iPhone 18 Serisi Satışa Çıktı!

dur ** 17 yeni çıkmadı mı? kafayı yemişler bunun artık parayla alakası yok bahsedilen rakamlarda zengin fakir fark etmez alıyorsa bence üşütmüş demektir.
Kardeşim 2007'den beri her yıl yeni iPhone modeli çıkıyor zaten. Yeni bir şeymiş gibi niye her seferinde şaşırıyorsunuz. Hatta sana ek bir bilgi vereyim, seneye iPhone 19 çıkacak.

Duo 230k'dan satışa çıktı;

Alıntıyı görüntüle

18 serisi ise;
iPhone 18 Pro• 256 GB - 137.999 TL• 512 GB - 154.999 TL• 1 TB - 188.999 TL• 2 TB - 243.999 TL
iPhone 18 Pro Max:• 256 GB - 149.999 TL• 512 GB - 166.999 TL• 1 TB - 200.999 TL• 2 TB - 255.999 TL

Alıntıyı görüntüle

Yeni aipods'da geldi;

Alıntıyı görüntüle

Watch 12 ise 28k'dan;

Alıntıyı görüntüle
Oha tasarımlara bak hiç görmedim böyle tasarımlar

Bence de bildiğin iPad mini olmuş. 240 verene kadar 6 kat altına mini alınıyor sjsjsjsjs

Yarısı vergi fiyat farkının temel sebebi bu, kalanı da katlanabilir ekran maliyeti falan
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fold şukadar yok abartı derkene klasik apple yaptı yine saçmalığını. düzden devam usta. fantezi ürünleri her ne kadar sevsemde bu kadar para verilmez. kullanılabilirlik olarak daha bişey yok bu taraflarda.
Fold bundan daha pahalı. Samsung türkiyede yerel fiyat çekiyor apple yapmıyor vergiler yüzünden fena yansıyor fiyata sebep tamamen bu

Yani şimdi bir sonraki senede iPhone 20 mi çıkacak?
18 son güven bana kesin bilgi

Yarısı vergi fiyat farkının temel sebebi bu, kalanı da katlanabilir ekran maliyeti falan

Fold bundan daha pahalı. Samsung türkiyede yerel fiyat çekiyor apple yapmıyor vergiler yüzünden fena yansıyor fiyata sebep tamamen bu

18 son güven bana kesin bilgi
e zaten hocam sonuçta benim amerika veya avrupa fiyatı alakadar etmez adamların fabrikası orda. sürekli zam yapıyorlar burda. samsung kraldır bizim için.

e zaten hocam sonuçta benim amerika veya avrupa fiyatı alakadar etmez adamların fabrikası orda. sürekli zam yapıyorlar burda. samsung kraldır bizim için.
Samsung keyfinden ucuza satmıyor gümrük anlaşaması var güney koreyle aramızda.

Anladım bu kadar kesinse sen o firmanın 3 harflisi felansin o zaman.

şimdi bir sorum olacak. millet yurt dışından ucuza vergisiz iphone alıyordu diye her sene IMEI ücretini bildiğin son iphone modeline göre yükseltip duruyorlardı. duonun amerikadaki fiyatı 1990 dolar mı ne 2000 dolar diyelim. bizde 4740 dolar yapıyor. IMEI fiyatları uçmaz di mi

Geri