Donanımlarda Aşırı Fazla Çeşit Olması.

xxxZAURxxx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,240
Arkadaşlar banamı öyle geliyor yoksa öylemi bilemiyorum. Mesela anakart bakıyorum diyelim. h100m modelinden neredeyse liste sonsuza kadar uzanıyor. Bunun her markada her seviyyede her renkde yok m2 yatay değil dikey bilmem yok Wifi yok veya usb ile donanımsız bios güncellemesi cartı curtu ne tonlarca anakart çeşiti mevcut.

Hem adam bunalıyor artık araştırmaktan hemde piyasada gereksiz kirlilik mevcut.

Her markada 6 çeşit anakart olsun yeter be abi.
Bir birinin benzeri modeller mesela B850m-t , m-k , m-p , m-eşşeğin zükü vs vs.
Küçük fark koymaktansa koyma daha iyi

Çeşitlilik olması iyi aslında diğerleri ile rekabet etsin fiyatını düşürsün. Ama ben yinede msi-asus-gigabayte falan filtrelerim bunlara bakarım gerisiyle işimiz yok

Ben ATX dışında bakmayarak çoğunu eliyorum zaten.

Çeşitlilik olması iyi aslında diğerleri ile rekabet etsin fiyatını düşürsün. Ama ben yinede msi-asus-gigabayte falan filtrelerim bunlara bakarım gerisiyle işimiz yok
Valla şu aralar Colorful anakartlar beni fena etkiliyor. Cafcaflı yapmışlar şerefsizi adam gözünü çekemiyor.

Ben ATX dışında bakmayarak çoğunu eliyorum zaten.
Bende eliyorum açığı çok büyük anakart hiç sevmem. 4 slotluk pci yerine kadar büyüklük hangi anakart tipinde onlara bakıyorum.

Micro atx'mi nedir?

yani hocam oncelikle dedigin gibi m,p,k bilmem ne bir ton var bide bunlarin cogunun atx,mini atx,eatx gibi farklk iboyutta modelleri var bu yzuden once sen onu filtrele kasa boyutuna uygun olanlari filtrele secenek yine cok oalcak ama bu dahada azaltir

Ayrica evet bende sinir oluyorum wifi bluetooth ozelligi olan ayri olamyan ayri model iste en ufak seyde farki model yapiyorlar dedigin gibi giris orta ust ve premium urun yapsinalr yeter giriste 3 ortada 4 uste 5 model yapiyor lar ya 200-500tl fazla verelimde girisinde girisi cop kart yapmasindalr o kcuuk seyleride koyup tek giris akrt yapsinalr diyor isnanda iste sesimizi duymazlar

yani hocam oncelikle dedigin gibi m,p,k bilmem ne bir ton var bide bunlarin cogunun atx,mini atx,eatx gibi farklk iboyutta modelleri var bu yzuden once sen onu filtrele kasa boyutuna uygun olanlari filtrele secenek yine cok oalcak ama bu dahada azaltir

Ayrica evet bende sinir oluyorum wifi bluetooth ozelligi olan ayri olamyan ayri model iste en ufak seyde farki model yapiyorlar dedigin gibi giris orta ust ve premium urun yapsinalr yeter giriste 3 ortada 4 uste 5 model yapiyor lar ya 200-500tl fazla verelimde girisinde girisi cop kart yapmasindalr o kcuuk seyleride koyup tek giris akrt yapsinalr diyor isnanda iste sesimizi duymazlar
Kısa ve öz yapmazlar ki. Teknolojiler gelişiyorsa 1 anakarta ekleyip neden diğerine eklemiyorsun? İyide Firma olarak zaten bu teknolojiyi almışsın kullanıyorsun.
İşlemci soketini bile yarım-yarım ekleme yaparlar ellerinde olsa. İyi ki tek kalıp üretiliyor işlemci. 🤣

Geri