Migrene Ne İyi Gelir ?

Calypsoo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
219
Bu siralar cok sık migrenim tutuyor. Normalde evde karanlikta yatinca geciyordu biraz ama su an is yerindeyim. Yapabilecegim pratik bir sey var mi agri kesici disinda

Kusmak
Bende de var isterse en baba ağrı kesiciyi versinler kusup yatmadan geçmiyor
Bazıları bir şeyler sür koy diyebilir de onlar ancak hafif ağrıyı alır

Son düzenleme:
Kafein ve bol su.. eğer vücut mineralsiz kaldıysa maden suyu da tüketebilirsin. benimde küme tipi baş ağrılarım tutunca önce ilaç içmek yerine bunları deniyorum.

Migrenin tedavisi keşke olsa hocam ama genetik bir hastalık, atak geldiğinde güzel bir ağrı kesici, karanlık ve sessiz bir ortamda atağın geçmesini bekleyeceksin yapacak bir şey yok maalesef çeken biri olarak söylüyorum, ayrıca nane yağı alıp şakak bölgene damlatıp hafif masaj yapabilirsin biraz daha rahatlatır, geçmiş olsun

Bu siralar cok sık migrenim tutuyor. Normalde evde karanlikta yatinca geciyordu biraz ama su an is yerindeyim. Yapabilecegim pratik bir sey var mi agri kesici disinda
Kafana buz kpycan knk

Bol limonlu Türk kahvesi kesin dene. Migren atagımı kesiyor

Filtre Kahve ve günde 3-4 LT Su. İlaç kullanmayalı sanırım 3 yıl oluyor. İlaçlara fuzuli gereksiz başvurmayın.

revire çık iş yerinde yardımcı olsunlar en kötü sevk alırsın.

Filtre Kahve ve günde 3-4 LT Su. İlaç kullanmayalı sanırım 3 yıl oluyor. İlaçlara fuzuli gereksiz başvurmayın.
Hocam kafamı duvarlara vurmamın daha iyi secenek oldugunu düsünmüyorum.

Yazılanların hepsi işe de yarayabilir daha da kötü hale getirebilir. Bende auralı kronik migren var mesela şu arkadaşların yazdıklarını yapsam bayılırım :D

Geri