🔥İndirim Seçili Bilgisayar Parcalarında Sepette Yuzde 20ye Varan İndirim Vatan Bilgisayar

Alıntıyı görüntüle
ben dün outletten bunu aldım yedek ddr4 anakart
https://www.amazon.com.tr/MSI-PRO-B760-P-WIFI-DDR4/dp/B0BJW1G7VN alabileceğin en uygun ve iyi ddr4 bu sanırım
Hocam bu anakartı ben almıştım sanırım 3 ay falan oluyor, aynı fiyat aynı model outletten. Eğik pinleri vardı baya hemde. Garanti için yollamıştım iade aldılar zorla xd Tamir edin demiştim etmediler. Pinleri düzelttilerse güzel fiyat hayırlı olsun.

Hocam bu anakartı ben almıştım sanırım 3 ay falan oluyor, aynı fiyat aynı model outletten. Eğik pinleri vardı baya hemde. Garanti için yollamıştım iade aldılar zorla xd Tamir edin demiştim etmediler. Pinleri düzelttilerse güzel fiyat hayırlı olsun.
8 ay önce bende aldım eğik pinli umarım hala aynı anakart değildir :D
1000146940.webp benim o kadar yoktu da 1 tane bile yamuk olsa yollarım geri

5070 veya 5070 ti bulamayacağız sanırım

5070 ve üzerinde kıtlık başlangıcı diyorlar
Böyle olacağı belliydi o kadar indirim bekledim olmadı zamlı fiyattan incehesap gaming gecesinde 26 bine 32 gb ddr5 cl30 ram aldım sonrasında piyasa iyi cl değerine sahip rame uzun süre denk gelmedim. Aynı şekilde ekran kartında da indirim bekledim en son hepsi zamlandı gaming gecesinden 5070 gaming oc 38 bine aldım. Alalı 1 ay olmadı yine fiyatlar çıkmış ve düzgün kart göremedim.

Önce bindirip sonra indirim diye satmak komik itopya'nın öğretmeni oldukları nasılda belli

13 Eylül Pazar gecesine kadar geçerli

Kampanya linki

anakartlar
kasalar
psu
Sıvı Soğutma
ekran kartları (pek bir model kampanyada yok)
İşlemciler
indirimli halleri zaten normal fiyatı , hangi yahudi aklının eseri bu

Temiz gibi duruyor bu sefer ki

Ekler

• 1000146969.webp
    1000146969.webp
    934.3 KB · Hit: 17
  • 1000146968.webp
    1000146968.webp
    560.4 KB · Hit: 17
  • 1000146967.webp
    1000146967.webp
    624 KB · Hit: 17
Geri