Lazerle Göz Çizdirmek İçin En İyi Fiyat Performans Hastane/Doktor Neresi?

Firefox Ahmet

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
221
uzak+yakın olmak üzere iki gözüm 2.5 numara üstü lens tak çıkar çok eziyet oluyor tedavi için daha önce gidip memnun kaldığınız bir yer varmı?
(Bütçem hastanenin kalitesine göre artar)

Valla dostum ben muayeneye gittim gözü çizecek doktor gözlüklüydü. O gün vazgeçtim öyle deyim. İyi araştır. Bu gibi şeyler ucuza olmaz, sağlık bu.

En iyisi dünya göz diyolar ama hocam en önemli şeylerden birisi bu konuda yaş eğer 30 yaşından genç iseniz gözünüz ilerlediği için genç yaşta yeniden bozuluyor 2 arkadaşım 21 yaşında yaptırdı bir heyecan ile şuan 25 yaşındalar ve gözleri yeniden numaraya gelmeye başladı. Zaten bunu size doktorda söyleyecek.

Bu arada üsteki arkadaşın yorumu çok doğru göz doktorları kendileride çizdirmiyor çünkü sebebi aslında çizdirmek tedavi değil göz merceğinin lazer ile inceltilip ışığın doğru yere düşmesini sağlamak halk arasında tabiri ile(sabunlama)

Son düzenleme:
En iyisi dünya göz diyolar ama hocam en önemli şeylerden birisi bu konuda yaş eğer 30 yaşından genç iseniz gözünüz ilerlediği için genç yaşta yeniden bozuluyor 2 arkadaşım 21 yaşında yaptırdı bir gaz ile şuan 25 yaşındalar ve gözleri yeniden numaraya gelmeye başladı. Zaten bunu size doktorda söyleyecek.
benimki genetik değil ekrana bakmaktan oldu yaptırıcam ben ileride 1.25 şuan sağ sol miyopum

uzak+yakın olmak üzere iki gözüm 2.5 numara üstü lens tak çıkar çok eziyet oluyor tedavi için daha önce gidip memnun kaldığınız bir yer varmı?
Veni vidi de çizdirdi benim arkadaşım gözünü valla 0 kilometre gözleri var 2 yıldır da bir sorun yaşamadı.

Ben de 4. Sınıftan Beri Lens Kullanıyorum Şu An 25 Yaşındayım Lens Tak Çıkar Çok Eziyet Oluyor Daha Rahat Oluyor Diye Yıllardır Günlük Lens Kullanıyordum O Da Çok Masraflı Olduğu Için Haftalığa Geçtim.

Yakın Zamanda Göz Muayenesine Gittiğimde No Touch Ile Normalin Farkını Sordum No Touch da Direkt Makine Yapıyor Ameliyatsız Ama Işlemden Sonra 1 - 2 Hafta Batma Yanma Bulanık Görme Oluyor Sonra Normal Görüyorsun dedi Normal Ameliyat Olunca Batma Yanma Olmaz Çıkınca Normal Görmeye Başlarsın Dedi.

Ben de Yaptırıp Kurtulmak Istıyorum Ama Ameliyattan da Korkuyorum.

Birde Bildiğim Kadarıyla Normal Ameliyat Olunca Bir Kere Yaptırma Şansın Var Numara Ilerlerse Tekrar Yaptıramıyorsun. 18 Yaşındayken Sormuştum O Yüzden Önermemişlerdi Daha Sonra Yaptır Demişlerdi.

ben ameliyat oldum ama hangi türde olduğumu hatırlamıyorum antalya da oldum fakat sol full hd iken sağdaki 720p gibi hissediyorum

Hocam söyle söyliyim ben 4 5 sene önce gözlerimi çizdirdim ozamanlar eczanede çalışıyordum ve o zamanlar en bilinenler veni vidi ve dünya gözdü eczaneye gelen hastalar oluyoru konuşuyorduk beğenende vardı beğenmeyende google yorumlarıyda öyleydi ben bht clinic diyr bi hastane vardi orda yaptırdım ozamanlar yeni duymuştum adıni hastanenin ben memnunum orda yaptırdığıma danada öneririm diycem ama sen orda çizdirirsin beğenmeye bilirsin o yüzden git muayene ol ayrı ayrı değerlendir ona göre işlem yaptır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,337
Üyeler
203,135
Son üye
kurfat0
Geri