Samsung S 26 Ultra Vs Samsung S 25 Ultra

Sasageyo

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
234
Bütçe
85000
25 ultra 70k 26 ultra 84k. 14bin fiyat farkına s26u değer mi? Tasarım olarak 25i daha çok seviyorum ama tutuş rahatlığı falan 26 daha iyi diyorlar daha kavisli olduğu için? Hangisi daha mantıklı sizce? s25 çıkalı 2 yıl olmuş olacak bir de.

25 ultra 70k 26 ultra 84k. 14bin fiyat farkına s26u değer mi? Tasarım olarak 25i daha çok seviyorum ama tutuş rahatlığı falan 26 daha iyi diyorlar daha kavisli olduğu için? Hangisi daha mantıklı sizce? s25 çıkalı 2 yıl olmuş olacak bir de.
Reis ben 1 yıldır 25 ultra kullanıyorum arkadaşımda 26 ultra var dahili hayalet ekrandan farkı yok zaten şuan telefonlar arasındaki en iyi ekrana sahip telefon 25 ultra

Aralarında 1 yıl var, S25 serisi daha 2. güncellemesini bile almadı yani 6 güncellemesi daha var. Ve privacy display dışında da ekstra özellik yok. Ben asla vermem.

Reis ben 1 yıldır 25 ultra kullanıyorum arkadaşımda 26 ultra var dahili hayalet ekrandan farkı yok zaten şuan telefonlar arasındaki en iyi ekrana sahip telefon 25 ultra
S25in ekranı 26dan daha iyi gösteriyor diyenleri gördüm zaten internette. Privacy display ekran kalitesini bozuyomuş heralde biraz.

Bence aradaki 14 bin tlyi başka şeye harcarsın s26ya gerek yok.

S25in ekranı 26dan daha iyi gösteriyor diyenleri gördüm zaten internette. Privacy display ekran kalitesini bozuyomuş heralde biraz.
Doğru bilgi. S26U da privacy olayından dolayı piksellerin yarısı sadece düz bakınca görülebilecek şekilde koyulmuş o yüzden biraz açılı bakınca privacy kapalı olsa bile piksellerin yarısı açılı bakınca gözükmediğinden ekran bariz şekilde soluklaşıyor. Privacy açıkken zaten 720P oluyor ekran piksellerin kalan yarısı kapandığı için.

S26u privacy display için şikayetler var ciddi araştırma yaptım 25u aldım. 512gb s25u fiyatı su an çok iyi seviyede.

Hocam şöyle artık premium segment telefonlar arasındaki farklar o kadar minimal bir hal aldı ki emin ol S25 Ultrada kullansan gidip sonra S26 Ultra kullansan hiç bir fark hissetmeyeceğine yemin edebilirim onun için bu bütçelerde bence 1 yıl eski olan sürümü alman sana hiç bir şey kaybettirmeyecek + olarak daha uygun bir fiyata almış olacaksın nacizane ben olsam S25 Ultra alırdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

S26u privacy display için şikayetler var ciddi araştırma yaptım 25u aldım. 512gb s25u fiyatı su an çok iyi seviyede.
Görüntü kalitesini düşürüyor diye biliyorum.

Yav hocam yd xiaomi 17 pro max alıver uyguna bu işi çöz
Xiaomi konusunda önyargıların varsa sorabilirsiniz xiaomi kullanıyorum

57k xiaomi 17T pro 12/512 devam

Geri