Heinz Seriously Good Cam Mayonez 460gr 217 TL

Vidor

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
314
Arkadaşlar normalde bu mayonez uzun zamandır Türkiyede satılmıyordu, hem fiyatı iyi olduğu için hem de Türkiyede olmadığı için sıcak fırsatlarda açtım. Trendyolda indirimli fiyattan satılıyor. Bir de Hollanda menşeili, yani içerik olarak Türkiye menşeililere göre kaliteli diyebiliriz. Satıcı Heinz Türkiye o yüzden sorun yaşamayacaksınızdır.

Link: Heinz Cam Mayonez (Seriously Good) 460 g

Su, Ayçiçek Yağı, Modifiye Nişastalar, Sirke, Şeker, Pastörize Yumurta Sarısı, Tuz, Hardal Tozu, Kıvam Arttırıcı (Ksantan Gam), Koruyucu (Sodyum Benzoat, Potasyum Sorbat), Aroma Vericiler (Süt içerir), Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit, Laktik Asit), Baharat Karışımı, Antioksidan (Tokoferolce Zengin Ekstrakt, Kalsiyum Disodyum EDTA), Renklendirici (Beta Karoten, Paprika Ekstraktı).

Kanola Yağı, Su, Pastörize Yumurta Sarısı, Sirke, Şeker, Nişasta, Tuz , Hardal Tohumu, Baharat Karışımı , Antioksidan (Kalsiyum disodyum EDTA)

Ps: satıcıya fotoğraftaki ürün mü gelecek diye teyit amaçlı sormuştum evet demiş.

Ekler

• Screenshot_20260911_143903_Trendyol.webp
    Screenshot_20260911_143903_Trendyol.webp
    94 KB · Hit: 143
Son düzenleme:
valla şöyle bir sepet aldım 566tl 50tl kupon varmış 550tlye
1789126520227.webp

içeriğini merak edenler için;
İçindekiler
Kanola Yağı(%68), Su, Pastörize Yumurta Sarısı(%5), Sirke, Şeker, Nişasta, Tuz, Hardal Tohumu, Baharat Karışımı, Antioksidan(Kalsiyum Disodyum EDTA)

Alerjen Uyarısı
Pastorize Yumurta Sarısı, Hardal Tohumu

Net Miktar (g/ml)
460

Saklama Koşulları
Serin ve Kuru Yerde Muhafaza Ediniz

Menşei
HOLLANDA

Mağazayı takip edip 400e 40 kuponla iki adet alınabilir. Kargoda bedava olmuş olur.

Geri