Vidor
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 314
Arkadaşlar normalde bu mayonez uzun zamandır Türkiyede satılmıyordu, hem fiyatı iyi olduğu için hem de Türkiyede olmadığı için sıcak fırsatlarda açtım. Trendyolda indirimli fiyattan satılıyor. Bir de Hollanda menşeili, yani içerik olarak Türkiye menşeililere göre kaliteli diyebiliriz. Satıcı Heinz Türkiye o yüzden sorun yaşamayacaksınızdır.
Link: Heinz Cam Mayonez (Seriously Good) 460 g
Ps: satıcıya fotoğraftaki ürün mü gelecek diye teyit amaçlı sormuştum evet demiş.
Link: Heinz Cam Mayonez (Seriously Good) 460 g
Su, Ayçiçek Yağı, Modifiye Nişastalar, Sirke, Şeker, Pastörize Yumurta Sarısı, Tuz, Hardal Tozu, Kıvam Arttırıcı (Ksantan Gam), Koruyucu (Sodyum Benzoat, Potasyum Sorbat), Aroma Vericiler (Süt içerir), Asitlik Düzenleyici (Sitrik Asit, Laktik Asit), Baharat Karışımı, Antioksidan (Tokoferolce Zengin Ekstrakt, Kalsiyum Disodyum EDTA), Renklendirici (Beta Karoten, Paprika Ekstraktı).
Kanola Yağı, Su, Pastörize Yumurta Sarısı, Sirke, Şeker, Nişasta, Tuz , Hardal Tohumu, Baharat Karışımı , Antioksidan (Kalsiyum disodyum EDTA)
Ps: satıcıya fotoğraftaki ürün mü gelecek diye teyit amaçlı sormuştum evet demiş.
Ekler
Son düzenleme: