Sistem Montajlamak İçin Öneri ve Yardım

2 yıl once formata o paraları alıyorlardı hocam.
Forumda konu vardı, öyle hatırlıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bama 100km civarsın.
Yurtdışında olmasam sorun degildi.
Ofice 21/19 ve windows ta benden olur, 1 kahveye hallederdik.
ne 2 yılı kanka 3 4 yıl öncede o paraları alan yerler vardı 2 dk lık formata bu paraları alıyolardı

hocam şöyle söyliyim x870 li sistem topladım 4 saatimi aldı sadece. bence bilen birine yaptır parçalar çok hassas :) ben anakartımın 3.0 portunu takarken yanlısıkla pinleri kırdım içeriden düzeltilicek değildi düşün daha sıfır anakart 2 günlük servise gönderdim 3.0 portu değişti.. velhasıl en azından güvenilir vatan gibi yerlerde yaptırman daha sağlıklı olur en azından onlar sorumluluk alırlar ver 2 3 bin kafan ağrımasın.

Herhangi bir bilgisayarcı Toplar bunu basit bir şey
Mağalle bilgisayarcısı da toplar 10 dakkayı alır

Vatana falan gidip para verme boşuna fazla
alacağı şey 300-500 hadi diyelim max 800

Gerekte yok video izleyerek çok rahat yaparsın
Arkadaş içni toplattık 1500₺ ödedik 800₺ neredee hocam :geek::geek:

Herhangi bir bilgisayarcı Toplar bunu basit bir şey
Mağalle bilgisayarcısı da toplar 10 dakkayı alır

Vatana falan gidip para verme boşuna fazla
alacağı şey 300-500 hadi diyelim max 800

Gerekte yok video izleyerek çok rahat yaparsın
Yıllardır sistem topluyorum 10 dakikada toplamak hiç mümkün olmadı şimdiye kadar. Kablolama 30 dakika sürüyor, kalan işlemler de 20 dakika falan sürse 50 dk eder. Temiz kurulum vs derken 2 saate yaklaşıyor süreç. Hele bir de aldığın kasa biraz karışık bir üst düzey kasaysa, özel fanlar ve soğutma sistemi varsa 1 saat de oradan koyarsın üstüne. Bu dediklerimin hepsi birlikte 3k'dan aşağıya yapılmaz.

ARKADAŞLARĞĞĞ HIĞĞ

HERKES NİYE BANA YAZMIŞ 10 DAKİKA DEDİĞİM ANAKART MONTAJI VİDALAMA FANLAR VE KABLO AYARLAMA DEİL YA

Benim Hep kast ettiğim şeyler ve Yaptığım İroni şeyler niye ciddiye alınıyo anlamıyom

Geçen bi 7800x3d forumuna 360mm Sıvı soğutma alman şart gibisinden bi ironi yapmıştım tiktok beyini erimiş tayfa öyle dediği için
Biri raporlamış ondan uyarı yedim misal

Ama tamam fiyat konusunda yanıldım Çünkü hiç uğramadım gerek duymadım herzaman kendin yaptım tahminimi söyledim ama doğrudur vardır 2-3k sı

La yokmu düzgün bir yer . haftasonu götüreyim.

senin para anlayışı çok eskide kalmış 300 500 tl nin yanında n bile geçmiyo artık şu anda en az 2000 lira
Dogrudur hocam tanıdık diye 1500 e yaptı. 300-500 e zor bir ögün karnını doyurur.

La yokmu düzgün bir yer . haftasonu götüreyim.
Googleye yaz en yakınındakini ara telden ve durumu söyle fiyatı konuş ve götür. Montaj format driver 1-1,5 saate bitirir.

Dogrudur hocam tanıdık diye 1500 e yaptı. 300-500 e zor bir ögün karnını doyurur.

Googleye yaz en yakınındakini ara telden ve durumu söyle fiyatı konuş ve götür. Montaj format driver 1-1,5 saate bitirir.
facebookta bir kişi buldum windows kurulum bios ayarı dahil 3500 TL dedi. çok mu ?

Mahalle bilgisayarcısına yaptırılacak iş değil. Verin bin iki bin neyse; uzman bir yere yaptırın. Yoksa yanlış montajlı AIO, ayakları kırılmış anakartlar, daisy chain bağlanmış gpu'lar, dual channel ram bile takamayan, kablolamayı kabloları kasanın arkasına sokmak olduğunu sanan insanlarla sisteminize zarar verirsiniz.

Yıllardır sistem topluyorum 10 dakikada toplamak hiç mümkün olmadı şimdiye kadar. Kablolama 30 dakika sürüyor, kalan işlemler de 20 dakika falan sürse 50 dk eder. Temiz kurulum vs derken 2 saate yaklaşıyor süreç. Hele bir de aldığın kasa biraz karışık bir üst düzey kasaysa, özel fanlar ve soğutma sistemi varsa 1 saat de oradan koyarsın üstüne. Bu dediklerimin hepsi birlikte 3k'dan aşağıya yapılmaz.
Kesinlikle. 16 17 senedir bilgisayar toplarım; hala 3 saat falan sürüyor. Çünkü özenli iş yapmak bunu gerektiriyor. Ha eli hızlı birisi vardır, günde 6-7 sistem toplamaktan artık otomatiğe bağlamıştır; 1.5 saatte de yapar. Ama 10 dakika falan değil yani.

Geri