❌İndirim Bitti! Havit Gamenote Kb916l Pro-Tur Rgb Manyetik Oyuncu Klavyesi Beyaz 1799 TL

Klavye bugün elime ulaştı Aula f75'in manyetik versiyonu ama iç yalıtımı kırpılmış hali gibi. Switchlerinin sesi o kadar f75 kadar tok değil. Snaptap ve rapid trigger kusursuz çalışıyor. İnternette denediğim hiçbir tarayıcı tabanlı sürücüler ile uyumlu değildi. Kendi yazılımını pc kurup ayarladım. 1799₺'ye kalitesini ben beğendim. Kutudan 4 tane keycaps çıktı ama yedek manyetik switch koymamışlar.
snap tap olmasına sevindim benimki daha gelmedi de dediğin gibiyse fiyat bedava.

Klavye bugün elime ulaştı Aula f75'in manyetik versiyonu ama iç yalıtımı kırpılmış hali gibi. Switchlerinin sesi f75 kadar tok değil. Snaptap ve rapid trigger kusursuz çalışıyor. İnternette denediğim hiçbir tarayıcı tabanlı sürücüler ile uyumlu değildi. Kendi yazılımını pc kurup ayarladım. 1799₺'ye kalitesini ben beğendim. Kutudan 4 tane keycaps çıktı ama yedek manyetik switch koymamışlar.
SnapTap göremedim yazılımında. Açma kapama nereden yapıyoruz varsa?
Rapid trigger için var sekme açma kapama için
Bu arada İndirimli alınırsa yine aşağı yukarı bu fiyatlara değer klavye parasına... Ben beğendim

SnapTap göremedim yazılımında. Açma kapama nereden yapıyoruz varsa?
Rapid trigger için var sekme açma kapama için
Bu arada İndirimli alınırsa yine aşağı yukarı bu fiyatlara değer klavye parasına... Ben beğendim
PRCS diye geçen sekmede. Oluştur'a tıkla sonra tuş atamlarını yap a-d e-q gibi. Ardından ayarları kaydet de. Klavyenin belleğine atıyor. FN + sağ shift ile ST açıp-kapatabiliyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,244
Üyeler
203,364
Son üye
Excalibur'un Ağıtı
Geri