2. El Ekran Karti Alip Dolandirildim

Antalyada degilim valla adanadayim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

adanadayim valla ne yazik ki, bakimla gecer mi diyorsunuz
bir ihtimal adam akıllı temizlenir bakım yapılırsa düzelebilir bir miktar

Termal padleri duzenleyip termal macun surup temizlemisti
Şu şekilde köşelere ulaşmayabilir macun, çipin köşe kısımları hafif kavisli. Montajlayıp tekrar söküp kontrol ettikten sonra tekrar macun veya PCM -artık her ne kullanılıyorsa- kullanılır geri kapatılır. Bilgisayarcı da yanlış yapmış olabilir bakımlarını.

1789149721813.webp

Termal padleri duzenleyip termal macun surup temizlemisti
Kart işlevsiz durumda zaten bu sıcaklıklarda, pedleri söküp düzgün bir macun sürüp dene sıcaklıklar düzelirse düzgün bir yerde pedleri yeniletirsin.

Antalyada degilim valla adanadayim

adanadayim valla ne yazik ki, bakimla gecer mi diyorsunuz
Antalya’da olsan hallederdim ben de, %90 saçma sapan bir termal ped kullanmışlar ve boyutu da uymamış o yüzden temassızlık var. İstersen Ensa Bilgisayar veya teknolojicozum firmalarıyla iletişime geçip bakım yapmalarını isteyebilirsin. Yapılabilecek bir şey varsa yaparlar

Bakım yapılmadan önce durumu neydi ki, kaç derecelerde çalışıyordu?

padleri ölçüleri yanlıştır büyük ihtimalle yoksa reddevilin o kadar

bir ihtimal adam akıllı temizlenir bakım yapılırsa düzelebilir bir miktar
Şu şekilde köşelere ulaşmayabilir macun, çipin köşe kısımları hafif kavisli. Montajlayıp tekrar söküp kontrol ettikten sonra tekrar macun veya PCM -artık her ne kullanılıyorsa- kullanılır geri kapatılır. Bilgisayarcı da yanlış yapmış olabilir bakımlarını.

Alıntıyı görüntüle
anladim, yarin baska bir yere birakicam o zaman

Antalya’da olsan hallederdim ben de, %90 saçma sapan bir termal ped kullanmışlar ve boyutu da uymamış o yüzden temassızlık var. İstersen Ensa Bilgisayar veya teknolojicozum firmalarıyla iletişime geçip bakım yapmalarını isteyebilirsin. Yapılabilecek bir şey varsa yaparlar
Anladim, tesekkurler

Baba 15 yasindayim ben adam 20 küsür nasil doviyim adami

Istedim su an elimde sistem yok o yuzden atamam ancak yaptigimda 85 gpu 95 100 falan da hotspot oluyordu demisti
:)ben 17yım genel olarak yaşımdan 2 kişiyi pert edebiliyorum

Geçmiş olsun. Pg iade süresini kaçırmak tatsız olmuş

Geri