Hangi Oyuncu Koltuğu Daha İyi?

Reaksiyon skoru
132
oyuncu koltuğu yerine https://www.adoremobilya.com/ultra-comfort-calisma-koltugu-vizon-645x112-120x65-cm böyle rahat çalışma koltuğu tercih et hawk fab kullanıyorum mesela arkadaşımın dükkanında böyle koltuklar var çalışma koltuğu benimkindne çok daha rahat
hocam zaten herhangi bir oyuncu koltuğu hawk fab serisinden daha rahat, bendede hawk fab var rahatlık olarak çok kötü ama hawk'ın bir üst modeli vardı 4000tl daha pahalı olan o çok daha rahattı mesela

Titanseat olanı kullanıyorum güzel daha bu gün geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son stoğu ben almıştım iptal etmek durumunda kaldım 😓

Yerli markalarda malzeme kalitesi ve konfor üç aşağı beş yukarı aynı. Zio, TitanSeat, Xdrive, Adore gibi markaların bazı modellerini kullandım, benim için hepsi hayal kırıklığı oldu. Tabi sen daha önce ne kullanıyordun, neyden bu tarz koltuklara geçiyorsun bilmiyorum, sendeki intiba farklı olabilir.

Titanseat olanı kullanıyorum güzel daha bu gün geldi

Son stoğu ben almıştım iptal etmek durumunda kaldım 😓
Hayırlı olsun hocam.

Yerli markalarda malzeme kalitesi ve konfor üç aşağı beş yukarı aynı. Zio, TitanSeat, Xdrive, Adore gibi markaların bazı modellerini kullandım, benim için hepsi hayal kırıklığı oldu. Tabi sen daha önce ne kullanıyordun, neyden bu tarz koltuklara geçiyorsun bilmiyorum, sendeki intiba farklı olabilir.
Yıllardır herhangi bir yerde görebileceğin döner sandalyeleri kullandım. Son aylarda belimi çok büktüğüm için kaliteli bir şeyler kendim için iyi olur diye düşündüm. Vatan'a gidip bir tane denedim ve sanki vücuduma tam oturdu gibi oldu bende her şeyden önce sağlık gelir diyip bütçeme uygun bir tane almaya karar verdim. Yani benim için etkisi her türlü iyi olur diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun hocam.

Yıllardır herhangi bir yerde görebileceğin döner sandalyeleri kullandım. Son aylarda belimi çok büktüğüm için kaliteli bir şeyler kendim için iyi olur diye düşündüm. Vatan'a gidip bir tane denedim ve sanki vücuduma tam oturdu gibi oldu bende her şeyden önce sağlık gelir diyip bütçeme uygun bir tane almaya karar verdim. Yani benim için etkisi her türlü iyi olur diye düşünüyorum.
Sağolun

Hayırlı olsun hocam.

Size de hayırlı olsun

Ekler

• IMG_8204.webp
    IMG_8204.webp
    136.5 KB · Hit: 37
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,984
Üyeler
203,289