hocam samsung özelliklerine göre güzel monitör gözüküyor ama bilmiyorum hiç kullanmadım. AOC için söylemek istediklerim şöyle kağıt üzerinde ne yazdıklarını bana veriyor ben memnunum ama biraz bütçe meselesi eğer 2k tercih edebilirseniz 27inc için daha ideal olacaktır. çünkü ben 24inç fhd monitörden 27fhd geçtiğim için çok az da olsa küçük simgelerde vs piksel yoğunluğunu hissediyorum ama problem edecek kadar değil alabiliyorsanız 2k bence daha mantıklı 27inç için. Ben sadece cs2 oynayan biri olduğum için benim için ideal bi monitör renkleri parlaklığı güzel ghosting falan yok denecek kadar az ama overdrive ayarı en yüksek 2 seviyesinde çok oluyor. malzeme kalitesi çok iyi değil premium hisettirmez genel olarak hafif bir monitör ama buna rağmen çok sallanmıyor sağlam duruyor. güncel güzel bir moniör. ben ps5 ve pc beraber kullanıyorum benim için ideal
edit: pivot olmaması eksi özelliği gerçekten monitör kolu yoksa eğer. çünkü bu paraya pivot özellikli monitörler de var. benim için tek eksisi galiba pivot olmaması
edit: 8k ya 27inc 2k monitör daha iyi bence hocam