🔥İndirim Razer Basilisk V3 X Hyperspeed 1799 Lira

Az önce Mediamarkt, Hyperx Pulse Haste2 wir. mouse un iadesini kabul etti. Bilinir marka olmasına güvendim ama berbat bir tecrübe oldu. Takılmalardan oyun oynayamadım. Ağırlıklı Fps oynuyorum. Macera aramadan iyi bir şey istiyorum. Uyar mı?
Macera aramıyorsan meyergaming.com gibi bir siteden değil amazon.com.tr hem satıcı hem gönderici olandan alacaksın. 1 Ay içinde sorunsuz iade seçeneğin var. meğer wraith zart zurttan alma, macera aramıyorsan.

Şuan bende kullanıyorum hocam beğendim bende şuan kullanıyorum oyun oynamıyorum günde 6-8 saat açık kalıyor pil ömrünüde ekstradan bilgilendireceğim. Birde yandaki tuşu ayarlayamadım :D
clutch tuşundan bahsediyorsan hocam baş parmağın değdiği tuştan fonksiyonel atayabilirsin istediğin özelliği. ben iş yerimdekine kurdum ve ayarlarını yaprım. mouse u nasıl konfigüre edersen o şekilde ihtiyacına göre özelleştirebilirsin fakat bunu yapmanın tek bir yolu var oda razer synapse kurman gerekiyor

clutch tuşundan bahsediyorsan hocam baş parmağın değdiği tuştan fonksiyonel atayabilirsin istediğin özelliği. ben iş yerimdekine kurdum ve ayarlarını yaprım. mouse u nasıl konfigüre edersen o şekilde ihtiyacına göre özelleştirebilirsin fakat bunu yapmanın tek bir yolu var oda razer synapse kurman gerekiyor
Razer birkaç program yükledi de hangisi olduğunu çözememiştim teşekkür ederim. 👍🏻

Geri