bunu yapmadım ki ben bunu unutmuşum bile yazdıgımı böyle yazıp bırakmışım sıkıntı yok temiz hesap şimdi ne yatırım yapalımAlıntıyı görüntüle
Bu yola düşmüşün artik reis, kolay kolay kurtulamazsin.
yok 2.5 m oyun parası var bunla ne yatırım yapacamGerçek para mı yatırcan
hesap temiz sıkıntı yok sadece yazmışım öyle kalmışYatırımı falan salla günlük 30m fazla basmamaya özen göster ban yeme.
Yardım et la banaYatırımla falan zengin olamazsin da neyse. Kosatka al, arkadaş bul o da kosatka alsın sonra birbirinize replay glitch yapin. Banlanmadan en hızlı para kasmak istiyorsan böyle. Nightclub falan almaya kalkarsan tum yükseltmeleri alsan bile 3 5 gunde anca 300k aliyorsun.
Yatırımla falan zengin olamazsin da neyse. Kosatka al, arkadaş bul o da kosatka alsın sonra birbirinize replay glitch yapin. Banlanmadan en hızlı para kasmak istiyorsan böyle. Nightclub falan almaya kalkarsan tum yükseltmeleri alsan bile 3 5 gunde anca 300k aliyorsun.
Eskiden cayo perico vardı ondan iyi para vuruluyordu bir ona bak onun içinde denizaltı lazım.Para yetmezse araba çalıp satmadan iyi kazanıyorduk 90k dan günde 20 tane çalıp satınca 1.7M--1.8M falan bırakıyordu ordan gelişebilirsin.Bunker falan çok uğraştırıyor.Yardım et la bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hic param yok
Storyde %50deyim 100 yapunca online geçcemEskiden cayo perico vardı ondan iyi para vuruluyordu bir ona bak onun içinde denizaltı lazım.Para yetmezse araba çalıp satmadan iyi kazanıyorduk 90k dan günde 20 tane çalıp satınca 1.7M--1.8M falan bırakıyordu ordan gelişebilirsin.Bunker falan çok uğraştırıyor.
Dayı mükemmel oyun tadını çıkar.Storyde %50deyim 100 yapunca online geçcem
Haci abi hile olmadan gta boş iştirYardım et la bana
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hic param yok