Gta 5 Online Da Para Yatırımı

1000041281.webp

Bu yola düşmüşün artik reis, kolay kolay kurtulamazsin.

Yatırımı falan salla günlük 30m fazla basmamaya özen göster ban yeme.

gta 5 ay sonra ban atar genelde öyle oluyor. tadını çıkar, yatırımı boşver.

100milyon var belkide bir halta yaramıyor illa yatırım diyorsan bar club felan onları al

Alıntıyı görüntüle
Bu yola düşmüşün artik reis, kolay kolay kurtulamazsin.
bunu yapmadım ki ben bunu unutmuşum bile yazdıgımı böyle yazıp bırakmışım sıkıntı yok temiz hesap şimdi ne yatırım yapalım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gerçek para mı yatırcan
yok 2.5 m oyun parası var bunla ne yatırım yapacam

Yatırımı falan salla günlük 30m fazla basmamaya özen göster ban yeme.
hesap temiz sıkıntı yok sadece yazmışım öyle kalmış

Yatırımla falan zengin olamazsin da neyse. Kosatka al, arkadaş bul o da kosatka alsın sonra birbirinize replay glitch yapin. Banlanmadan en hızlı para kasmak istiyorsan böyle. Nightclub falan almaya kalkarsan tum yükseltmeleri alsan bile 3 5 gunde anca 300k aliyorsun.

Yatırımla falan zengin olamazsin da neyse. Kosatka al, arkadaş bul o da kosatka alsın sonra birbirinize replay glitch yapin. Banlanmadan en hızlı para kasmak istiyorsan böyle. Nightclub falan almaya kalkarsan tum yükseltmeleri alsan bile 3 5 gunde anca 300k aliyorsun.
Yardım et la bana😳

Hic param yok

Yardım et la bana😳

Hic param yok
Eskiden cayo perico vardı ondan iyi para vuruluyordu bir ona bak onun içinde denizaltı lazım.Para yetmezse araba çalıp satmadan iyi kazanıyorduk 90k dan günde 20 tane çalıp satınca 1.7M--1.8M falan bırakıyordu ordan gelişebilirsin.Bunker falan çok uğraştırıyor.

Eskiden cayo perico vardı ondan iyi para vuruluyordu bir ona bak onun içinde denizaltı lazım.Para yetmezse araba çalıp satmadan iyi kazanıyorduk 90k dan günde 20 tane çalıp satınca 1.7M--1.8M falan bırakıyordu ordan gelişebilirsin.Bunker falan çok uğraştırıyor.
Storyde %50deyim 100 yapunca online geçcem

Geri