Inno3d RTX 5070ti Furmark Sonuçları

Durumlar böyle bende
Alıntıyı görüntüle

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıkıntı oyun oynarken arada ekranlar gidip gpu fanlar tam devir çalısıyor. Bir oyunda oldu şuana kadar ama genelde o oyun açık PCde

ne desem bilemedim 1 ay önce aldım ekran kartını ino3d ile arasında 5k fark vardı, colorful'un soğutmasını herkes övüyor diye almıştım 5k fazla verip, iyikide almışım :D

Ürünü garantiye gönderme kararı aldım. Yurtdışı cihazı değil ise servispoint ilgileniyormuş.

ne desem bilemedim 1 ay önce aldım ekran kartını ino3d ile arasında 5k fark vardı, colorful'un soğutmasını herkes övüyor diye almıştım 5k fazla verip, iyikide almışım :D
Colorful SSF model değil ondan dolayı soğutması aralarında çok başarılı fakat benim kartın performansı diğerlerinde de düşük durumda bir arıza olduğunu düşünüyorum.

Ürünü garantiye gönderme kararı aldım. Yurtdışı cihazı değil ise servispoint ilgileniyormuş.

Colorful SSF model değil ondan dolayı soğutması aralarında çok başarılı fakat benim kartın performansı diğerlerinde de düşük durumda bir arıza olduğunu düşünüyorum.
dediğin gibi soğutma farkı büyük olsada aradaki fps farkı çok fazla, 2k çözünürlükte %20 fark var

Selam hocam. Ti değil düz 5070 kullanıcısıyım, sıcaklıklar evlere şenlik. Hotspotlarım 107 yi geçiyor, thermal throttle olabiliyor bazı oyunlarda ama hiç ekran gitmesi yaşamadım. Sorunun sıcaklıktan başka bir şey olması daha olası geliyor bana.

Bütün testleri kıyaslayınca benim değerler çok fazla çıkıyor. Arkadaşım ile sistemlerimiz aynı. tam yüke 6 derece boşta 10 derece oynuyor kartlarımız. Kutusunda servispoint'in belgesi vardı Mail atmamı söylediler. Yurtdışı ürün değil ise sorun olmayacaklarını söylediler. N11 üzerinden almıştım bir şok daha yaşamam umarım. Testleri ve sorunların olduğu bir mail hazırladım. Cevap bekliyorum.
Benim boşta:
1789047478194.webp

Arkadaşın değerler (kasa sirkülasyonu ve temizliği benden hayli geride)
1789047493007.webp

Değerlerin cidden yüksek. Karta herhangi bir müdahale de bulundun mu ya da yeni mi aldın önceden böyle miydi?

Geri