Chatgpt Go Mu Gemini Pro Mu? Araştırma Açısından Hangisi Daha İyi?

CanCel

80+ Silver
Reaksiyon skoru
945
ChatGPT Go ile Gemini Pro arasında kararsız kaldım. İkisini de kullanmış olanların gerçek kullanım deneyimlerini merak ediyorum.

Benim kullanım amacım görsel oluşturmak veya sesli konuşmak değil. Daha çok:

• İnternette araştırma yapmak
  • Bir konu hakkında detaylı bilgi edinmek
  • Uzun ve karmaşık sorular sormak
  • Farklı kaynaklardan bilgi toplayıp karşılaştırmak
  • Güncel konularda araştırma yaptırmak
  • Dosya/PDF vb. analiz ettirmek
  • Ders/öğrenme amaçlı kullanmak
  • Günlük bilgi ve karar verme konusunda yardım almak
gibi işler.

Bu açıdan ChatGPT Go mu, Gemini Pro mu sizce daha başarılı?

Özellikle ikisini de uzun süre kullanmış arkadaşlar; araştırma kalitesi, kaynak kullanımı, doğruluk, akıl yürütme ve kullanım limitleri açısından hangisini daha iyi buluyorsunuz?

Bir de ChatGPT Go ve Plus'ı ikisini de deneyenler varsa, araştırma ve günlük bilgi edinme konusunda Plus ile Go arasında gerçekten hissedilir bir fark var mı?

Kısacası benim kullanım şeklim için:

Gemini Pro vs ChatGPT Go vs ChatGPT Plus

hangisini tercih ederdiniz? Deneyimlerinizi ve nedenini yazarsanız çok yardımcı olur.

valla o kadar hocam.

görsel oluşturmayı bir kaç defa denemiştim chatgpt daha iyiydi ama kullanılacak seviyede değildi. üstelik googleın elinde google fotoğraflardan dolayı milyarlarca veri var :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hayırlı olsun
Sağ ol hocam. Allah razı olsun.

Gemini biraz saçma çalışması. Normal gemini üzerinden birde antigravity üzerinden kullanmak arasında bile fark var niye ise

chatcpt plus aldım asla pişman değilim valla
Gemini pro da var chatgpt plusta var ama gemini pro hic kullanmiyorum. Chatgpt plus derin analiz, arastirma, dusunme konularinda bence gayet guzel sonuc veriyor. Gemininin iyi oldugu yonlerde vardir illa ki ama benim isime hic yaramiyor hep yanlis bilgiler sagliyor

ChatGPT Go ile Gemini Pro arasında kararsız kaldım. İkisini de kullanmış olanların gerçek kullanım deneyimlerini merak ediyorum.

Benim kullanım amacım görsel oluşturmak veya sesli konuşmak değil. Daha çok:

• İnternette araştırma yapmak
  • Bir konu hakkında detaylı bilgi edinmek
  • Uzun ve karmaşık sorular sormak
  • Farklı kaynaklardan bilgi toplayıp karşılaştırmak
  • Güncel konularda araştırma yaptırmak
  • Dosya/PDF vb. analiz ettirmek
  • Ders/öğrenme amaçlı kullanmak
  • Günlük bilgi ve karar verme konusunda yardım almak
gibi işler.

Bu açıdan ChatGPT Go mu, Gemini Pro mu sizce daha başarılı?

Özellikle ikisini de uzun süre kullanmış arkadaşlar; araştırma kalitesi, kaynak kullanımı, doğruluk, akıl yürütme ve kullanım limitleri açısından hangisini daha iyi buluyorsunuz?

Bir de ChatGPT Go ve Plus'ı ikisini de deneyenler varsa, araştırma ve günlük bilgi edinme konusunda Plus ile Go arasında gerçekten hissedilir bir fark var mı?

Kısacası benim kullanım şeklim için:

Gemini Pro vs ChatGPT Go vs ChatGPT Plus

hangisini tercih ederdiniz? Deneyimlerinizi ve nedenini yazarsanız çok yardımcı olur.
hiçbir konuda gemini iyi değil bedava olsa da kullanmayın bütçeyi zorlayıp plus'u alın bir sorunuz olursa yanıtlayabilirim seve seve çok fazla abonelik deneyimledim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,048
Üyeler
203,309
Son üye
mrtbaay
Geri