🔥İndirim Iphone 18 Pro Ön Satışta Aktif! 137k🔥

Apple varken amazondan veya hb den almanın avantajı var mı?
Ben HB den 17 Pro Max aldım kamera camında toz çıktı baya bi uğraştım yorumlarda da birsürü kişi çizik lekeli veya başka sorunlarla geldiğini yazmış

Apple ın sitesindeki Tedarik Ile Ilgili Kısımda Form doldurup Baya Kişinin Sorun Yaşadığını Bildirdim

Şimdi Alacak Olsam Apple veya Apple’ın Yetkili Satıcıları dışında bir yerden almam baya bi sorun yaşayan kişi var

Rezalet değil ya korsan programlar Android'de var ondan zaten ben Android telefon almayı seçtim
Gerçi o da kalkacakmış hayırlısı inşallah

F-droid gibi mağazalardan apk indirme devri sona eriyor maalesef
Apple daha serbest korsan konusunda bence. Android iyice kapanıyor yavaşça. Appleda ipalar baya açıkça iniyor 3utools falan ile

17 PRO FİYATLARI DÜŞERMİ YOKSA ALMAKMI LAZIM YÜKSELMEDEN
Al Apple’ın Satış Politikası, Yeni Pro Çıkınca Eskiler Pro Modeller Satıştan Kaldırılır 1 Hafta Içinde Sadece Pazaryerlerindeki Bazı Satıcılarda Stok Kalır Onlar Da Fiyatları Şişirir 17 Pro Almak Gibi Bir Düşüncen Varsa Stokta Varken Al

Apple daha serbest korsan konusunda bence. Android iyice kapanıyor yavaşça. Appleda ipalar baya açıkça iniyor 3utools falan ile
Bu sistem uygulanmaya 1-2 gün kala zaten custum rom kuracağım yoksa telefonum ios'den bile daha kısıtlı bir yazılıma sahip olacak

Al Apple’ın Satış Politikası, Yeni Pro Çıkınca Eskiler Pro Modeller Satıştan Kaldırılır 1 Hafta Içinde Sadece Pazaryerlerindeki Bazı Satıcılarda Stok Kalır Onlar Da Fiyatları Şişirir 17 Pro Almak Gibi Bir Düşüncen Varsa Stokta Varken Al
YD düşünüyordumda çok uğraştırıyor sanırım hat mevzuları. 512gb var indirimde 17pro ondan aldım. eyw

beyler değiştokuşla 17pro almak istiyorum bende 15pro var bu sistem mantıklı mı nerden almak lazım var mı öneri

beyler değiştokuşla 17pro almak istiyorum bende 15pro var bu sistem mantıklı mı nerden almak lazım var mı öneri
Tabi amazondan 80 k takas destegi var

240499.webp

nasıl oluyor taksit yapabiliyor muyuz kral
Telefonda kredi katına taksit yok. Alışveriş kredisiyle taksit yapabilirsin ama hepsiburada faiz alıyordu sanki. A101 ve vatan bilgisayar fibabank kredisi faizsiz taksit yapıyor diye biliyorum eğer taksitle alacaksan. Ama onların değiş tokuşu da pek mantıklı değil

Geri