🔥İndirim İtopya OEM 5050 U225f Ddr5 Kasa 41.411

Ramler zaten çok zor bozulan parçalardır bu fiyata 2. El çok kral sistem dizilir çoğu parçayı sıfır bile alırsın.
2. Ek ayrı knk bu fiyaat 2. Elde mis gibi toplarwın o zaman herkes 2. El alsın tabide sıfır almak isteyenler alsın diye ztn açtık

beyler benim kuzene pc bakıyoruz da 41500TL ye sizce alınır mı bu ( 2.el sistem istemiyor ve bu bütçelerde 5060 da bulamadım ) yoksa daha iyileri bulunur mu bu bütçelere, ya da 505 daha ucuza 5050 li sistem, bütçe 40-45 arası daha yukarıya çıkmayı düşünmüyor

Ulan ne anlatiyorsun sen kafana göre kendini haklı çıkarmak için saçma sapan şeyler geveliyorsun. Bu sistemdeki 5050'yi itopya sana 25k'dan falan mı veriyor Allah aşkına? Sistemin tamamı 43k, herhangi bir parçanın sitedeki fiyatı önemsiz.

16k olmuş b580 18k'ya 5050 varken bir kuruş vermem işlemci seçiyor o kart. 12GB vram dışında artışı yok. DLSS5'i gördükten sonra hala nasıl RTX 5000 serisi bir kart yerine Intel falan önerebiliyorsunuz acaba.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çünkü bu fiyat avantajlı bir hazır sistem. Eğer sen sistemi değiştirmek istersen firma fiyat avantajına doğal olarak izin vermez. "Bu hali ile alırsan uygun, değiştireceksen gittikçe f/p düşecek." kafasında yani.
Çoğu insan DLSS5 i gereksiz/kötü olarak görüyor anladığım kadarı ile.

beyler benim kuzene pc bakıyoruz da 41500TL ye sizce alınır mı bu ( 2.el sistem istemiyor ve bu bütçelerde 5060 da bulamadım ) yoksa daha iyileri bulunur mu bu bütçelere, ya da 505 daha ucuza 5050 li sistem, bütçe 40-45 arası daha yukarıya çıkmayı düşünmüyor
Uyguna arc580 sistem gelir veya 46kya 5060 sistem var itopya 5060 sistem

Ram özelleştirmelerinde GSKILL Flare X5 16GB DDR5 6000Mhz CL38 seçerseniz 43kya düşüyor. (Düşmüyormuş ram eklenmiyor.)

Son düzenleme:
2. Ek ayrı knk bu fiyaat 2. Elde mis gibi toplarwın o zaman herkes 2. El alsın tabide sıfır almak isteyenler alsın diye ztn açtık
Kanka RAMleri 2. el al geri kalan parçaları sıfır al gene güzel sistem çıkar

5050yi 17binden alacak varsa kasayı alayım ekran kartını siz alın 😅

Link aktif konu aktif kasayı değiştirince hala alınabiliyor son mesaj zaten 18:00 herşeyi geçtim sana mı sorucam mesaj yazarken böcek
Sensin böcek bunu alıcak ypktue diye deidm hamam boceğicik seni
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alınır knk

Geri