Nvidea Ekran Kartları Stok Durumu

semih1134

80+
Reaksiyon skoru
7
Merhaba, özellikle 5070 ve 5070 ti serilerinde bütün sitelerde çoğu modelde stok kalmamış. Türkiyeye hangi aralıklar ile kartlar geliyor bilgisi olan var mı

Akakceden bakın hem ucuzunu hemde stokların nerede olduğunu görürsünüz
Ama bazı model kartların üretimi durduruldu yada Az üretildi satıldı bilgin olsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1789232425502.webp
1789232430120.webp

Örnek bu 2 model olsun phantom az üretildi Diğer zotacın da Yanlış deilsem bi süre sonra üretimi durduruldu bunları bulamazsın

Aga şu Nvidia'yı yazması ne kadar zor olabilir ya. Biri Nvidea yazar, diğeri Ndivia yazar, öteki Ndivea yazar. Önce bu meseleyi aşın artık.

Soruya gelecek olursak üst model takıntın yoksa rahat bulursun. Giriş-orta modeller için amazon kampanyası ve incehesap gaming gecesini takip edeceksiniz, gerisi boş.

Aga şu Nvidia'yı yazması ne kadar zor olabilir ya. Biri Nvidea yazar, diğeri Ndivia yazar, öteki Ndivea yazar. Önce bu meseleyi aşın artık.

Soruya gelecek olursak üst model takıntın yoksa rahat bulursun. Giriş-orta modeller için amazon kampanyası ve incehesap gaming gecesini takip edeceksiniz, gerisi boş.
sana Nvidia adam diyebilir miyiz? Gene Takovic Sözen

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DTGMBHQ3/ref=ox_sc_act_image_3?smid=A1BHBMUMTOD9CS&th=1 bu modeli düşünüyorum
çok da fazla bir seçenek yok zaten

Saf kas gücüyle işim yok güncel oyunlar benim ilgi alanım. Ağır oyunlarda fps nin yetmediği nokta da fg x2 açtığım anda fps 160 üzeri seviyelere dayanacak, bu da benim için yeterli. Aynı zamanda yazılım sorunlarıyla vs uğraşacak vaktim yok benim pc yi açar oyunumu oynar kapatırım. Herkes kendi ihtiyaç ve düşüncesine göre seçim yapar amatör fanboy falan hoş tabirler değil

Şu konuda bile nasıl fanboyluk yapmayı başarıyorsun helal olsun.

Fanboyluk yapmıyorum dostum. Ne AMD ne de Nvidia babamın oğlu değil.
Nvidia kart ile AMD muadili arasında 20 bin lira gibi soygun seviyesinde bir fiyat farkı varsa tabii ki bu durumda AMD savunurum.

Kardeş bu ülkede;
Diğere “diyer”
Değile “deyil”
Değmeze “deymez”

Gibi gibi yazan insanlar varken umut bekleme 😃. Yakında iyi akşamları dümdüz yakşamlar, anneanneye anane yazan insanlarda türeyecek bak gör. En çok instagram youtubeda denk gelmişsindir illaki. 10 sene önce böyle değildik vallaha konuşan konuşmayı biliyordu yazan yazmayı biliyordu. Türkçesi çürümüş bir nesil yetişiyor resmen

Yabancı ismi yanlış yazmış bu gene saydıklarım arasında hiçbir şey

Konuya dönersek sadece bizde değil dünyada da kart üretim kıtlığı var. Hep alt markalar yada bilindik markaların basit soğutmalı olanları sirkülasyon yapıyor sanırım. Etrafta ne rog strix 5070/ti görüyorum aylardır ne vanguard 5070/ti görüyorum mesela 🧐 ama primelar ventuslar shadowlar palit gainwardlar havada uçuşuyor

Bu ülke olunca ne oluyor tam olarak? Dil bilgisini aç bi incele bakalım her konu başlığının altında kaç tane istisnai kelime olduğuna bir bak. Onlarca yazım kuralı ve her kural kendi içinde istisnai kelimelerle dolu insanların hata yapması oldukça normal. Türkçenin ilk çıktığı yıllardan bu yana zamanla ağızda ufak tefek değişiklere uğraması da normal geliyor çünkü dil zamanla ağızda oturmaya başlıyor ve konuşmalarımız hızlanıyor. Buna örnek olarak, yemek yapmayı ilk öğrendiğin zamanlarda su bardağı yemek kaşığı gibi araçlarla ölçü alırken zamanla alışıp işi öğrendiğinde göz kararına dönüştürmen ve sonuçta ufak tefek hataların meydana gelmesi gibi.

Geri