Valorant ( Bozuk Oyun Dosyaları Saptandı ) Hatası

Reaksiyon skoru
0
Merhaba, VALORANT'ta bir sorun yaşıyorum. Valorant ( Bozuk Oyun Dosyaları Saptandı ) Hatası
Ne yaptıysam çözemedim. Bilgisayara format attım, BIOS ayarlarıyla oynadım, bilgisayarın parçalarını söküp tekrar taktım ve RAM'leri test ettim. RAM'lerde hiçbir sorun çıkmadı. Bilgisayar genel olarak tam performansında çalışıyor, ancak VALORANT hata veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
OYUN SSD"de
PC ÖZELİKLERİ
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X
  • Anakart: MSI MAG B650M Mortar
  • RAM: 32 GB — Crucial DDR5 Pro 2×16 GB
  • Ekran kartı: ASUS TUF Gaming RTX 3060 12 GB
  • İşlemcinin dahili GPU'su: AMD Radeon(TM) Graphics
  • SSD: MLD M800 MLD22M800E31-1000 — 1 TB Gen 5×4
  • Eski depolama: WDC WD10EZEX-00WN4A0, 1 TB HDD
  • İşletim sistemi: Windows 11 Pro, 25H2

Merhaba, VALORANT'ta bir sorun yaşıyorum. Valorant ( Bozuk Oyun Dosyaları Saptandı ) Hatası
Ne yaptıysam çözemedim. Bilgisayara format attım, BIOS ayarlarıyla oynadım, bilgisayarın parçalarını söküp tekrar taktım ve RAM'leri test ettim. RAM'lerde hiçbir sorun çıkmadı. Bilgisayar genel olarak tam performansında çalışıyor, ancak VALORANT hata veriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
OYUN SSD"de
PC ÖZELİKLERİ
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 7600X
  • Anakart: MSI MAG B650M Mortar
  • RAM: 32 GB — Crucial DDR5 Pro 2×16 GB
  • Ekran kartı: ASUS TUF Gaming RTX 3060 12 GB
  • İşlemcinin dahili GPU'su: AMD Radeon(TM) Graphics
  • SSD: MLD M800 MLD22M800E31-1000 — 1 TB Gen 5×4
  • Eski depolama: WDC WD10EZEX-00WN4A0, 1 TB HDD
  • İşletim sistemi: Windows 11 Pro, 25H2
Hocam, ayarlara girin. Riot Client'te Valorant, LoL, TFT falan yazıyor. Oradan Valorant'a girip aşağı kaydırın tamir seçeneğine basın. Büyük ihtimalle düzelir.

Hocam, ayarlara girin. Riot Client'te Valorant, LoL, TFT falan yazıyor. Oradan Valorant'a girip aşağı kaydırın tamir seçeneğine basın. Büyük ihtimalle düzelir.o
Onarma yaptım ama geçici bir çözüm tekrar bozuluyor Hata AppData'daki dosyaları silip onarma yaptım ama aynı sorun devam ediyor.

Hocam silip yüklediğinde de mi oluyor?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,296
Üyeler
203,124
Son üye
yavuzse54
Geri