Palm Tutuş İçin 1000-3000 TL Kablosuz Mouse Önerisi

Maxdede78

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar arkadaşlar,
Kablosuz bir mouse almak istiyorum. Tutuş biçimim Palm Grip (düz tutuş) ve bütçem 1.000 - 3.000 TL(üç bin TL ve üzerine çok çıkmasak iyi olur) arasında. Razer kalitesine ve malzeme yapısına güvendiğim için aklımda Razer Viper V3 HyperSpeed modeli var. Hem markaya olan yatkınlığım hem de pilli yapısı sayesinde ileride batarya eskimeleriyle uğraşmak zorunda kalmayacak olmam bana oldukça cazip geliyor. Sizce bu fiyat bandında ve bu tutuş biçimi için Viper V3 HyperSpeed doğru bir tercih midir, yoksa önerebileceğiniz farklı bir kablosuz model var mı?
Teşekkürler!

Kesinlikle daha iyi. Al geç.

100 lira daha bütçeyi çıkartabilirsen bunu almanı öneririm. Çıkartamazsan üsteki mouse daha iyi olur.
Önerin için çok teşekkür ederim. Piyasa çokca wraith mouselara gözüm deydi ama bu kadar f/p beni şüphelendiriyor ve malzeme kalitesi nasıl ayrıca uzun vadede bir sorun çıkartır mı bir kaç aya scroll hatası ile karşılaşmak istemiyorum.

Hocam Wraith sadece aracı site gibi düşünebilirsin bunlar yurt dışında çokça satılan ürünler zaten her bütçenin kendine göre alternatif fiyat performans ürünleri var diyebilirim. Logitech Superstrike almak yerine wraithten neredeyse yarı fiyatına aynı özellikleri olan mouse mevcut mesela. O yüzden Wraith içinde satılan ekipmanların fp denilmesi bu yüzden diyebiliriz.
Eyvallah hocam ilgin için 2 mouse da araştırcam öyle karar vericeğim.

Hocam Wraith sadece aracı site gibi düşünebilirsin bunlar yurt dışında çokça satılan ürünler zaten her bütçenin kendine göre alternatif fiyat performans ürünleri var diyebilirim. Logitech Superstrike almak yerine wraithten neredeyse yarı fiyatına aynı özellikleri olan mouse mevcut mesela. O yüzden Wraith içinde satılan ekipmanların fp denilmesi bu yüzden diyebiliriz.

Hocam bu nasıl fiyatları birbiri oldukça yakın.R1 pro modeli olan

Geri